nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök: Megvan Sárközi Ákos csapata

A Konyhafőnök: Megvan Sárközi Ákos csapata

Összeállt A Konyhafőnök legújabb szériájának 12 főből álló középdöntős mezőnye.

Rácz Jenő elődöntő hete után Sárközi Ákos is kiválasztotta hat középdöntős versenyzőjét. Az elődöntő utolsó napján újra egyéniben küzdöttek a kékek A Konyhafőnökben. Az első feladatban őzhús, nyers és szárított gombafélék várták a versenyzőket. Sárközi Ákos kíméletlen üzemmódba kapcsolt, csak a legrátermettebb versenyzőknek adott lehetőséget a folytatásra. A kóstolást követően Bóza Roland lett a második kék, aki csatlakozhatott Szeghalmi Orsolyához a galérián.

A második főzésben egy „kecske álmát” valósíthatták meg a versenyzők, primőr zöldségekből várt a zsűri egy vegetáriánus főételt. Rácz Jenő ekkor öngólt lőtt! A Michelin-csillagos séf akkora áhítattal beszélt a zsenge zöldségekről, hogy zsűritársai azonnal le is küldték főzni a versenyzők közé.  

A Konyhafőnök: Megvan Sárközi Ákos csapata

Az elődöntő hetek utolsó kiesője, a zsűri döntése alapján, Gosztonyi-Czetli Kata volt, számára a középdöntő kapujában ért véget a verseny.

A középdöntőben 3-3 fős piros és kék kötényes csapat csap össze pontokért, hogy a következő hét végére kiderüljön kik azok, akik bejuthatnak A Konyhafőnök Döntőjébe! A tét és az izgalmak is fokozódnak, a versenyzők egyre közelebb érezhetik A Konyhafőnök címet és az ezzel járó 10 millió forintot.

Receptek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top