nlc.hu
Gasztro

Lamborghiniért böjtölt egy zimbabwei férfi

Több mint egy hónapon át éhezett egy Lamborghiniért

Az ismerősökön múlott, hogy nem történt nagyobb tragédia a zimbabwei férfival.

Egy mélyen vallásos zimbabwei férfi, aki meg volt győződve arról, hogy Isten megajándékozza egy Lamborghinivel, ha 40 egymást követő napon és éjszakán át böjtöl, majdnem meghalt, miután 33 napig nem evett, írja az Oddity Central.

A munkanélküli férfi saját erőből nem tudta volna kifizetni a sportkocsi árát, de barátnőjét mindenképpen szerette volna megajándékozni egy drága autóval, ezért döntött úgy, hogy Istenhez fordul kívánságával, és remélte, hogy meglesz a gyümölcse annak, ha bizonyítja, mennyire elkötelezett. Mark Muradzira mindentől távol, a hegyekben húzta meg magát a böjt idejére, hogy véletlenül se essen kísértésbe.

Sajnos a terv nem vált be, ahogy teltek a napok, egyre gyengébb lett, és csak aggódó barátainak köszönhette, hogy nem torkollt tragédiába a böjt, ők ugyanis felkutatták, és miután látták, hogy milyen rossz állapotban van, azonnal egy közeli kórházba vitték. 

A férfi történetéről a helyi sajtó is beszámolt, és futótűzként terjedt a templomba járók körében, akik közül néhányan adományokkal próbáltak segíteni Muradzira céljának elérésében. Majd amikor kiderült, hogy valójában mennyibe kerül egy Lamborghini, úgy döntöttek, hogy célszerűbb lenne az összegyűjtött pénzből inkább az egészségügyi ellátás költségeit kifizetni.

lamborghini

Fotó: Pixabay

Még több Lamborghini-hír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top