nlc.hu
Gasztro

McDonald’sba ment a házaspár az esküvő után

Megható ok miatt ment McDonald’sba az ifjú pár az esküvő után

A pár sokat járt a McDonald’sba kapcsolatuk kezdetén, tulajdonképpen ott szerettek egymásba, így nem volt kérdés, hogy az esküvőjük napján is beugranak a Mekibe.
Autós McDonald's

Sara Youssif és Abz Salama második randija egy McDonald’sban volt, és a gyorsétteremlánc fontos helyszín volt kapcsolatuk alakulása során. Mondhatjuk, hogy ott lettek szerelmesek egymásba.

A 25 éves történelemtanárnő és a 27 éves pszichiátriai szakgyógyszerész azóta is kedveli a Mekit, ezért úgy döntöttek, hogy az esküvőjük napján sem hagyhatják ki a gyorséttermet.

Na nem oda szervezték a lagzit, de miután kimondták az igent, friss házaspárként útba ejtettek egy autós McDonald’st Londonban, ahol hangulatos fényképeket készített róluk Jake Owens fotós:

A gyorsétteremnél nagyon örültek nekik, de legalább annyira meg is voltak lepődve a dolgozók. Mivel Sara és Abz volt az első menyasszony és vőlegény a helyen, így hiába kérdezték a kiszolgálókat, jár-e nekik valami extra, sajnos semmilyen különlegességgel nem tudtak szolgálni az ifjú párnak.

A család viszont jó poénnak találta a mekis kerülőt, bár amikor a házaspár megérkezett a lakodalom helyszínére, néhányan furcsán néztek, amikor meglátták a kezükben a McDonald’s-os zacskókat és poharakat.

(Metro)

(Kiemelt kép: Pexels/Eman Genatilan)

Ezeket a mekis trükköket vajon ismeri az ifjú pár?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top