nlc.hu
Gasztro

Király Linda ketogén diéta

Király Linda már 30 kilónál is többet fogyott

Egészségügyi okok állnak Linda életmódváltása mögött. Az énekesnő a ketogén diétára esküszik. Azt is elmondta, mit gondol a gyerekvállalásról.

Azt írj a Bors, hogy már több mint harminc kiló súlyfeleslegtől szabadult Király Linda, mivel kénytelen szigorú diétát tartani. Az énekesnő az egészségügyi állapota miatt figyel az étkezésére, néhány évvel ezelőtt ugyanis közölték vele, hogy agyalapi mirigyes adenómája van, és ez pajzsmirigy alulműködést is előidézett. Linda rendszeresen jár kontrollra, folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll, három havonta MRI-vel ellenőrzik a ciszta állapotát, ami, mint kiderült: jól reagál az eddigi kezelésekre.

Fotó: Király Linda Instagram

Fotó: Király Linda Instagram

A lapnak elmondta, hogy nála a Keto-étrend vált be, és hogy abba szerencsére belefér, hogy bacont egyen. A diétázás eddig sem állt távol Király Lindától, sokszor küzdött súlyproblémákkal, de ha fogyott is, nem járt tartós sikerrel és mára rájött, hogy hol hibázott: szerinte az volt a baj, hogy rágörcsölt a fogyásra. “Három éve hoztam meg a döntést, hogy akkor most kezelem a helyzetet, de másképp. Nem az volt, hogy csinálok egy nagyon durva fogyókúrát és akkor kínzom magam. Most tényleg kezelem, a lelki részét is, a fizikai részét is. A jojózás úgy történik, hogy nem kezeli az ember a lelki tüneteket. Ez egy lassú folyamat, de úgy vagyok vele, hogy elfogadom és szeretem így magam, ahogy vagyok” – mondta. 

Linda elmondta, hogy még fogynia kell, de végre mindezt nem önsanyargatás nélkül teszi, és hogy végre nem az alakja, hanem az egészsége miatt változtatott életmódot. Azt is hozzátette, hogy szeretne majd egyszer gyereket

Király Linda egyébként majd 30 kiló súlyfeleslegtől megszabadult már.

Fogyás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top