nlc.hu
Gasztro

Döglött egér a paradicsomszószban

Azok után, amit a paradicsomszószban talált, inkább otthon termeszti a paradicsomot

Többet nem vesz paradicsomszószt az életben.

Hetekre elment az étvágya is egy brazíliai édesanyának, miután egy döglött egeret talált lasagne főzése közben a paradicsomszószban, írja a Mirror nyomán a 24.hu.

Az 52 éves Ines Meotti még csak az előkészületeknél tartott, amikor felbontotta a konzervet és a serpenyőbe öntve meglátta a rágcsálót. A szobalányként dolgozó nő arról beszélt, ez volt az utolsó paradicsompüré otthon ebből a márkából, annyira megrémült.

Undorító dolog volt a paradicsomszószban

Illusztráció (Unsplash)

A pürét gyártó Só Frutas Alimentos tagadja a vádakat, szerinte lehetetlen, hogy az egér bejusson a konzervbe. A szóvivő szerint két milliméter szabad hely marad a püré mellett benne mindössze, így egy ennél nagyobb élőlény biztosan nem fér bele. Ráadásul 100 Celsius-fok felett pasztörizálják, tehát az is kizárt, hogy egy állat épségben maradjon.

A nő azonban fotót is készített az egérről, és hozzátette, most utoljára vett konzerves paradicsompürét az életében, inkább majd termeszti a zöldséget a kertjében.

Egy jó lasagnét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top