nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: a csapban végezte Osvárt Andi mártása

„Ez sz@r!” – Sárközi Ákos kiöntötte Osvárt Andrea főztjét A Konyhafőnök VIP-ben

A sztárséf belátta, nem kellett volna megkóstolnia a mártást.

A Konyhafőnök VIP keddi adásában – amelyben végül Lakatos Levente esett ki – Osvárt Andrea tányérjának az értékelésekor Sárközi Ákos a fogáshoz tartozó öntetet is megkóstolta, de utána hosszú ideig küzdött az ízekkel. Az arcáról mindent le lehetett olvasni, csak azt nem, hogy ízlett neki. Már Fördős Zé is aggódott érte: „Jól vagy Ákos? – kérdezett rá. Mire a sztárséf: „Kár volt megkóstolnom.

Osvárt Andi

Osvárt Andi mártása nagyon nem jött be Sárközi Ákosnak (Fotó: Sajtóklub)

„Egy csodaszép és egy tökéletes étel. Tök jó! De ez minek?!” – kérdezett rámutatva a mártást tartalmazó szószkiöntőre, majd megfogta a szósztartót és beleöntötte a tartalmát a csapba. „Ezt most eltüntetem” – kommentálta. „Mi van, ha jó? – kérdezte Fördős Zé, mivel sem ő, sem Rácz Jenő nem kóstolta még a mártást, de Sárközi megindokolta a drasztikus lépését: „Ez sz@r!”

Osvárt Andrea egyébként Rácz Jenőtől is komoly elismerést zsebelhetett be a tányérjára: „Az ételed szerintem annyira jó lett, hogy alapvetően olyan pillanatokban, amikor mögöttem lenne most egy kötény, oda is adnám neked.

A 42 éves színésznő nagyon boldog volt a dicséretektől. „Ez a szép az egészben, hogy ha nincs ez a verseny, akkor soha nem tapasztalom meg és nem tudom meg, hogy én ilyet tudok egyébként, csak még nem próbáltam. Nagyon jólesett és nagyon sok erőt adott, hogy önmagamban is egyre jobban bízzak” – vallotta be a kamerák előtt.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top