nlc.hu
Gasztro

107. hálaadásnapi vacsoráján vett részt

Már a 107. hálaadásnapi vacsoráját ünnepli ez az amerikai nő

Nem tudja, mi a hosszú élet titka, de örül neki, hogy megélhette a 107. hálaadásnapi vacsoráját.

A Tennessee állambeli Mamie Forester 1914-ben született, így ő az egyik legidősebb ember az államban. Mamie két férjét is túlélte, és nem egy, hanem két világjárványt is megélt, hiszen elég idős ahhoz, hogy emlékezzen az 1918-as spanyolnátha napjaira. Elizabeth Hewitt, Mamie gondozója a WBIR Channel 10 csatorna videójában csodának nevezte Mamie hosszú életét.

Elizabeth elmesélte, hogy családjával gondoskodtak arról, hogy Mamie-t a járvány idején úgy védjék, mintha a saját nagymamájuk lenne, hiszen tudták, hogy milyen súlyos kockázatokkal járna, ha ennyi idősen elkapná a koronavírus-fertőzést. Ez sajnos azzal is jár, hogy a házat nem nagyon hagyhatja el. Elizabeth elmondta, hogy családtagként szeretik az idős asszonyt, és mindent megtesznek azért, hogy kényelemben, boldogan élje hátralévő életét.

Öreg nő

 Fotó: Unsplash/Eduardo Barrios

Mamie egész életében keményen dolgozott a farmján, és hálás, hogy ilyen sokáig élhet. Bár nem tudja pontosan, mi a hosszú élet titka, mindenesetre boldog, hogy egy újabb hálaadásnapi vacsorát élvezhet, azokkal körülvéve, akik nyilvánvalóan nagyon szeretik őt.

Itt tudtok megnézni egy videót a kedves, idős hölgyről.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top