nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: szétesett Tóth Vera

Nagyon kiborult Tóth Vera A Konyhafőnök VIP-ben: „Leveszem a kötényemet és kimegyek a stúdióból”

Az énekesnő képtelen volt megbirkózni a konyhafőnökséggel.

A Konyhafőnök VIP szerdai adásában Tóth Vera legfőképp saját magával küzdött. Az énekesnőnek az első feladatnál sehogy sem akart összeállni a menüje, valamit a konyhafőnöki feladattal sem tudott megbirkózni.

Tóth Vera

Tóth Vera és Jenő séf (Fotó: Sajtóklub)

„Már 17 perc eltelt és most teszed össze az ételt? (…) Itt milyen csapatmunka van?! Félsz mondani, hogy mit csináljon a Norbi?. Ez így nagyon nem oké. Ez egy verseny. Csináljunk már jót Vera, légy szíves!” – szúrta le Tóth Verát Rácz Jenő. Erre az énekesnő igencsak felhúzta magát. „Örülök, hogy lázadsz, csak lázadj a tányéron!” – tanácsolta neki a sztárséf. „Én nem lázadok” – kontrázott az énekesnő, aki utólag bevallotta a kamerák előtt, hogy akkor még tényleg nem állt össze a fejében, hogy mit csináljon ő, és mit adjon ki feladatnak, vagy ha ki is adta, akkor azt, hogyan koordinálja.

„Nekem hirtelen jött az, hogy konyhafőnök lettem, és bevallom őszintén, mikor a Jenő odajött hozzám és azt mondta, hogy a másik csapatot nézzem meg, milyen szépen együtt dolgoznak, akkor nekem ennyi pont elég volt, hogy akkor szétessek. (…) Bíztam benne, hogy a Norbival és az Andival egy könnyebb csapatunk lesz, mint mondjuk a másik csapat, de sajnos most ez tőlem függött, és sajnos én elrontottam ezt a morált. Arra gondoltam nagyon sokszor közben, hogy leveszem a kötényemet, és kimegyek a stúdióból, és hagyom őket dolgozni és legyenek ők inkább nélkülem, mint velem, mert én csak hátráltatom őket”  – árulta el Tóth Vera.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top