nlc.hu
Gasztro

Tóth Vera kirohanása a A Konyhafőnök VIP-ben

Tóth Vera sírva hagyta el a stúdiót A Konyhafőnök VIP-ben: „Én ezt most feladom! Ez nekem nem megy”

Az énekesnő összeroppant és úgy érezte, hogy képtelen folytatni a versenyt

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában Tóth Vera a sok stressz miatt majdnem feladta a versenyt. Az énekesnő főzés közben egyszer csak kiviharzott a konyhából. „Én ezt most feladom! Ez nekem nem megy. Jenő, ne haragudj! Nem akarom senki elől elvenni a lehetőséget, aki lelkesen főz. Én nem főzök lelkesen. Köszönöm! Ez nekem elég volt! Hagyjatok” – mondta sírva, miközben levette a kötényét, majd könnyek között elhagyta a stúdiót.

Tóth Vera

Rácz Jenő segíteni akart Tóth Verának, amikor sírva összezuhant főzés közben (Fotó: Sajtóklub)

„Én egy maximalista ember vagyok és én megőrülök attól, ha nem hozom a színvonalat és a szintet, amit én tudok. Én nem teszek fel egy spárgát a tányéromra. Vagy nem adok semmit a séfnek, és azt mondom, hogy elrontottam és nem sikerült semmi, vagy egy fullos tányért kap. Én nem szerettem volna rossz ételt letenni, de minden úgy állt, hogy ez így lesz. (….) Amikor valaminek nagy tétje van – most a döntőbe jutás –, akkor én leblokkolok” – magyarázta utólag a kirohanását a kamerák előtt.

Fördős Zé ezt nem hagyta annyiban és igyekezett lelket önteni a versenyzőbe. Utánament és megpróbált beszélni vele. „Látjuk, hogy jól főzöl, különben nem lennél itt. (…) Ne sétálj ki! Állj vissza szépen és próbáld meg! Meg tudod csinálni!” – győzködte maradásra az énekesnőt, aki végül átgondolta a dolgot és visszament a konyhába.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top