nlc.hu
Gasztro

Hatalmas adagokat tüntet el

Így eszi meg egy srác a McDonald’s teljes karácsonyi menüjét 24 perc alatt

Még félórába sem telik ennek a fiúnak eltüntetni egy családi adagot.
hamburgerek

Kyle Gibson egy hatalmas, 9600 kalóriás McDonald’s karácsonyi ételkihívást teljesít, amikor végigeszi a gyorsétterem karácsonyi menüjét egy videóban. Az ételsorban többek között 8 pite és 6 hamburger található. Azt mondja, neki ez sem jelent gondod, mert rendszeresen edz – írja a Dailystar.co.uk.
 
A Houghton-le-Springből származó, 23 éves srác rendszeresen részt vesz evőversenyeken, így nem ismeretlenek számára a hatalmas adagok. Nemrégiben végigette már magát a KFC teljes kínálatán és a Lidl pékség-részlegén is.
 
Legújabb kihívására a McDonald’s karácsonyi menüjét vállalta, és még csak meg sem izzadt.

A 9600 kalóriás ebéd a következőket tartalmazta:
 
–          három csirkeburger
–          három marhahúsos burger
–          két doboz sajtfalatka
–          nyolc pite
–          két fagyi
 
Miután az egészet befejezte, azt mondta a Chronicle Live-nak: “Könnyű volt.”
Kifejtette véleményét az ételekről is. Elmondta, hogy a csirke ízlett neki, de a marhaburgerért nem rajong.
 
Kyle folyamatosan tájékoztatja követőit Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján extrém vállalásairól. Azt mondja, hogy amikor nem vesz részt ilyen kihívásokon, akkor egészségesen táplálkozik és minden nap edz: bokszol, súlyt emel és kardiózik. „Akkor is épp edzés után voltam, amikor a hamburgereket bevállaltam, úgyhogy nagyon éhes voltam” – tette hozzá.
 
A fiatal srác rendszeresen támogat jótékonysági szervezeteket. Nemrég rengeteg játékot adományozott, mint elmondta: “Őszintén hiszem, hogy egyetlen gyermek sem maradhat ajándék nélkül karácsonykor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top