nlc.hu
Gasztro

Vegán nő ebédje a repülőn

Üres szalvétát „szolgáltak fel” egy vegán nőnek egy repülőjáraton

Nem túl bőkezűek a repülőtársaságok mostanában.

A repülőgép-társaságok a válság idején nem a nagyvonalúságukról híresek. Nemrég egy kollégánk arról számolt be, hogy a Lufthansánál 10 eurót is elkértek egy pokrócért a kellően lehűtött gépen, cserébe még jól cserben is hagyták az utasokat. Most arról szólnak a hírek, hogy egy nő vegán ételt kért a kanadai Torontóból a németországi Frankfurtba tartó, több mint tízórás repülőútján, ám az Air Canada járatán mindössze egy kisüveges ásványvizet szolgáltak fel neki – írja a Mirror című brit bulvárlap alapján a 24.hu.

Porter egy a TikTokra feltöltött videóban számolt be az esetről. A légitársaság kétszer szolgált fel ételt az utasoknak az úton. A vegán nő az első étkezésére egy kis vizet kapott, a második étkezéskor azonban 

már csak egy üres szalvétát tettek le elé.

A nő a kommentek között hozzáteszi, az egyik kedves légiutas-kísérő szerencsére vitt neki némi gyümölcsöt és zsömlét az első osztályról.

Porter hozzáteszi: ha valaki azt kérdezné, hogy ha nem hajlandó megenni azt, amit felszolgálnak a gépen, miért nem visz magának ételt, azért, mert a gép huszonnégy órás késéssel indult, így nem tudott magának ételt csomagolni. Persze a nő még mindig jobban járt, mint az a stewardess, aki kígyófejet talált az ebédjében.

Ülések egy repülőgépen

Üres szalvétát „szolgáltak fel” egy vegán nőnek egy repülőjáraton (Fotó: Pexels/Pew Nguyen)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top