nlc.hu
Gasztro

Húsos batyu ízesítésű ital is kapható Japánban

Húsos batyu ízesítésű ital? Igen, ilyen is van!

Erős gyomor kell hozzá, és inkább a szabadban tanácsos fogyasztani.

Egy japán italgyártó cég egy húsos batyu ízesítésű italt dobott piacra, és vannak, akik azt állítják, még sosem ittak semmi olyat, aminek ilyen rossz íze lett volna. A gyoza a japán konyha egyik kedvelt fogása, valószínűleg ez vezette rá a céget arra, hogy megpróbáljanak belőle valamilyen forradalmian új terméket készíteni, így született meg a gyoza cider még néhány évvel ezelőtt. 

Az italnak állítólag olyan erős illata van, hogy magának az italgyártó cégnek az egyik munkatársa is azt javasolta egy interjúban az embereknek, hogy inkább a szabadban nyissák ki az üveget. És igen, vannak, akik szívesen megkóstolják ezt a különleges terméket, az elmúlt három év során mondhatni kialakult egy rajongói kör, és még egy kihívást is megihletett, ezzel lehet bizonyítani, hogy kinek mennyire erős a gyomra. 

Ha valaki itthon is szeretné próbára tenni magát, annak van egy rossz hírünk, a gyoza cider jelenleg csak Japánban kapható, és ugyan néhány online boltban fel szokott bukkanni, de a legtöbbször nincs raktáron.

Gyoza, a japán húsos batyu

Gyoza, a japán húsos batyu (Fotó: Pexels)

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top