nlc.hu
Gasztro

Meglepetés a konyhapadló alatt

Kísérteties meglepetés várta a fiatal párt új otthonában

Egyesek szerint horrorfilmbe illő a lelet, a fiatal pár azonban egyáltalán nem ijedt meg tőle, sőt.

Egy fiatal brit pár, Emma Harrison és Rhys Staine nemrégiben vásároltak maguknak egy régi házat. Az ingatlanban azonban olyan meglepetés várta őket, amire a legkevésbé sem számítottak.

Emma Harrison és Rhys Staine

Emma Harrison és Rhys Stainer (Fotó: Jam Press/Profimedia)

Amikor nekiálltak az épület felújításának, a konyha padlódeszkáit is felszedték. Ekkor bukkantak rá a padló alatt rejtőző kútra. 

„Kutatásaink alapján feltételezzük, hogy a házzal egy időben épülhetett, hogy az eredeti ház vízellátását biztosítsa. A ház 1897-ben épült” – mondta Emma.

A pár egy madzagra kötött bögrét engedett le a kútba, hogy megmérjék, milyen mély, így derült ki, hogy 6 méteres. Azt tervezik, hogy a kútba világítást raknak, úgy, hogy egészen az aljáig lehessen látni, a tetejét pedig egy törhetetlen üveglappal fedik majd be, így a házuk különleges ékessége lesz.

A padló alatt rejtőzött a kút

A padló alatt rejtőzött a kút (Fotó: Jam Press/Profimedia)

A kút felfedezésének történetét a TikTokon is megosztották, a videót több százezren lájkolták és persze özönlöttek a kommentek is. 

„Nem, egy percig sem maradnék ott, miután megtaláltam” – írta valaki.

„A horrorfilmek után amiket láttam, azt javaslom, zárjátok le örökre!” – így egy másik hozzászóló.

„Hogyan bánsz el a szellemekkel és/vagy a démoni lényekkel? Lakatot használsz vagy létezik ellenük valami spray?” – viccelődött valaki.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top