Gasztro

Élményvacsora Haraszti Zsolttal (x)

A Bocuse d’Or Hungary döntőjének 3. helyezettjével.


Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef
je és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve, március 5-én, egy vacsoraest keretében 5 fogásos vacsorát tálal fel a vendégeinek Haraszti Zsolt, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf még egy desszertet illeszt, mindezekhez pedig Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager ajánl italokat. A vacsora alatt a vendégek egy személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülései folyamatba, illetve többet megtudhatnak magáról a versenyről, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával telt pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.

Ezek voltak a versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:

  • harcsa, mangalicaszalonna, túró
  • nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
  • pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
  • fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
  • körte, kamilla, kakukkfű

A menü ára 14.900 Ft + 12% szervizdíj.

Időpont: 2020. 03. 05., 19.00

Helyszín: Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15.

A foglaláshoz előre utalás szükséges.

Asztalfoglalásért és bővebb információért kérjük, írjon nekünk a dining@societebudapest.com címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top