Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Legjobbat a családnak! (x)

Napjainkban egyre többen és többen vagyunk, akik arra törekszünk, hogy a tányérunkra kerülő ételeket és azok alapanyagait alaposan megválogassuk. Tesszük ezt azért, hogy tudatos életmódunk részeként az étkezéseink is lehetőség szerint ne csak finomak, de biztonságos forrásból érkező, megbízhatóan jó minőségűek is legyenek. Hogy ezt mennyire könnyű elérni, arról megoszlanak a vélemények.


Mindennapjaink egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb) részét az étkezések teszik ki. Szeretünk jókat enni, s itt nem csak arra gondolunk, hogy sokat, de arra is, hogy finomakat. Szerencsére ma már azoknak is egyre szélesebb „eszköztár” áll ehhez rendelkezésre, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, hogy a megvásárolt élelmiszer GMO-, netán antibiotikummentes is legyen, egyelőre még nem a bőség zavara jelenti a gondot a boltokban. Igaz, szerencsére egyre több gyártó lép piacra ilyen specifikációjú termékekkel: lehet már kapni GMO-mentes tejet, sonkát, sőt, friss sertéshúst is.


Ez utóbbiban élen jár a mohácsi vágóhíd: az általa előállított, PICK Friss hús márkanév alatt forgalmazott friss sertéshús termékek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikummentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikumfelhasználás mellett, gondosan nevelt állatoktól származnak. Hogy ezt ne csak ők állítsák magukról, független, külsős tanúsító cégek is biztosítják a vállalat számára, hogy megfelelnek a kritériumoknak és jogosan mondhatják ezt. Így a fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a PICK Friss hús logóval ellátott, prémium sertéshús termékek megbízható, felelős állattartók 100 százalékban hazai sertéseiből származnak.

Így aztán, ha éppen azon törtétek a fejeteket, hogy a következő családi vacsorán milyen fogásokkal kápráztassátok el a vendégeket, javasoljuk, bátran próbáljatok ki egy ízletes sertéshúsos ételt. Tarját, combot, karajt, oldalast, de darált húst és göngyölt szűzpecsenyét is kaphattok már a nagyobb boltok hűtőpultjaiban.


Jó étvágyat kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top