Gasztro

Ez a karamell sokkal jobb, mint a bolti! Gasztroajándéknak is tökéletes!

Egyszerű, de nagyszerű gasztroajándék!
Ez a karamell sokkal jobb, mint a bolti! Gasztroajándéknak is tökéletes!

Sós karamell cukorkát nemcsak azért érdemes készíteni, mert valami kézzel készített ajándékot szánunk a szeretteinknek, hanem azért, mert lényegesen finomabb bármelyik bolti társánál. Miután elkészült, már csak a legszebb csomagolópapírt vagy dobozkát kell kiválasztani hozzá. Érdemes a mennyiséget duplázni!

Hozzávalók 30 darabhoz:

  • 20 dkg kristálycukor
  • 14 dkg habtejszín
  • 1 db Dr. Oetker Bourbon Vaníliarúd
  • 4 dkg méz
  • 1 kk pelyhesített só
  • 6 dkg vaj

Tovább a teljes recepthez >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top