Hajas Trend

Az 5 leggyorsabb frizura hosszú hajból

Hosszú a hajad? A legjobb dolog, hiszen számtalan módon variálhatod, mindig új frizurát varázsolhatsz magadnak. Most megmutatjuk az öt leggyorsabb és legtrendibb ötletet, amit hosszú hajból elkészíthetsz!

Az 5 leggyorsabb frizura hosszú hajból


1. A legegyszerűbb konty

Szükséged lesz néhány fogazott hajcsatra (hajfésűre), lehet teljesen egyszerű, dísztelen, de választhatsz színes, és díszített fazont is. Készíts a fejfedődön egy alacsony copfot, de hagyd megemelve a hajat és egy első tincset szabadíts ki!
A copfodat hajlítsd vissza, és tűzd meg meg egy-két csattal! Az elől kimaradt hajtinccsel pedig tekerd körbe a copfot összekötő hajgumit. A frizurádat fixáld hajlakkal!

2. Egyszerűen bájos

Ha hétköznapokon szigorúan hátrakötve viseled a hajad, próbáld ki, hogy az arcodat keretező tincsek közül két oldalt egyet-egyet kihúzol és lazán az arcod mellé fésülöd. Keretet és bájos megjelenést adsz az arcodnak.

3.Az 5 leggyorsabb frizura hosszú hajból Irodában is csinosan

Válaszd oldalra a hajadat és a fejtetőn tupírozd fel! A felső hajréteg alatt fixáld hajlakkal a tupírt, majd szépen fésüld le, egy csinos szalaggal, vagy hajgumival össze is foghatod, de szabadon hagyva is stílusos frizurát varázsoltál magadnak.

4. Oldalt omló hullámok

A hajadat egyszerűen fésüld egyik oldalra, majd hajgumival vagy csattal rögzítsd. Ez a frizura sokaknak jól áll, érdemes többször megpróbálkozni vele!

5. Feltűzött haj, villámgyorsan

Ha göndör a hajad, akkor igazán nyerő lehetsz ezzel a frizurával!
A hajadat vízszintesen harmadold el, a legfelső hajcsomót középen hajgumival kösd össze!  A második harmadot hullámcsattokkal tűzd a hajgumihoz, a harmadik harmadot pedig tincsenként tűzdelt fel az elválasztás vonaláig, úgy, hogy a végük le tudjon lógni. A hajgumit egy tinccsel, vagy egy látványos csattal takard el és máris kész a bohókás frizurád!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top