Hajas Trend

Védd és formázd!

Azok az évek már rég elmúltak, amikor elég volt egy nyeles fésű a farzsebben. Ma már tudjuk, a hajunk megérdemli a törődést, az odafigyelést és ehhez pedig válasszuk a legprofibb társat! A hajunk állapotát befolyásolják vele született adottságok, a táplálkozás, a környezeti hatások, a vegyszeres kezelések, de még a stressz is. Kis odafigyeléssel óvhatjuk és edzhetjük hajszálainkat.

Zsíros haj

Az egyik leggyakoribb probléma a zsíros haj, melynek oka a túlzott faggyútermelés. A gyakori hajmosás mellett a haj gyengéd törődést igényel, ehhez pedig legjobb, ha ritka fogú kibogozó fésűket használunk.
Extra tipp Hajas László ajánlásával: Bellissima Magic Style heated brush – 30 mm
A forradalmian új Bellissima Magic Style melegített hajkefével felfrissíthetjük és csillogóvá tehetjük hajunkat, s egyben „emlékeztethetjük” tincseinket a korábban beszárított hajformánkra.

 

Védd és formázd!

Száraz haj

Elsősorban környezeti hatások – erős napsütés, vegyi anyagok – felelősek a száraz haj kialakulásáért. A probléma orvosolható egy jól megválasztott hajkefével, hiszen ha  egy jó sörtés hajkefével napi rendszerességgel átfésüljük a hajat, az aktivizálja a szunnyadó faggyúmirigyeket. A képződő olaj hidratálja és megvédi a hajszálakat!
Extra tipp Hajas László ajánlásával: Bellissima Magic Style heated brush – 38 mm
Száraz hajból is könnyedén varázsolhatsz álomfrizurát még a rohanós reggeleken is a Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével. Sőt,  nemcsak reggel lesz mutatós a frizurád, de a forradalmian új technológia segítségével a hajadat úgy alakíthatod, hogy még a délutáni, vagy esti megbeszéléseiden is  elegáns a frizurád.

Védd és formázd!

Vékonyszálú haj

Ennél a hajtípusnál a hajtőnek nincs tartása, szorosan a fejbőrre lapul és ettől jóval kevesebbnek tűnik. Hiába sima és fényes a haj, tartását vesztve nehéz frizurát készíteni belőle . A dús hatás eléréséhez  a hajat gondozzuk rendszeresen körkefével, vagy fésüljük bontó fésűvel hátrafelé!
Extra tipp Hajas László ajánlásával: Bellissima Magic Style heated brush – 30 mm
A forradalmian új Bellissima Magic Style  30 mm átmérőjű melegített hajkefe tüskéinek rövidsége és keménysége lehetővé teszi, hogy csodálatos hullámokat varázsoljunk magunknak minden nap, akár rövid vagy félhosszú hajból is.

Vastagszálú haj

A vékonyszálú hajnál akár kétszer vastagabb lehet a vastagszálú haj, formázása nagy odafigyelést kíván, hiszen maga a szárítás is dupla időt jelent.  A napi gondozáshoz kifejezetten kemény, nejlontüskékkel dúsított hajkefét használjunk!
Extra tipp Hajas László ajánlásával: Bellissima Magic Style heated brush – 38 mm
A Bellissima Magic Style 38 mm átmérőjű melegített hajkefét rövid, félhosszú és hosszú hajra egyaránt használhatjuk, és segítségével kitűnően tudunk egyenes, kisimított hajat formázni, akár befelé álló hajvégekkel is.

 

Védd és formázd!

Göndör haj

A legrakoncátlanabb hajfajtát sokféle veszély fenyegeti. Hajlamos a gubancolódásra,ezért töredezhet és szárazzá is válhat. A legfontosabb tehát, hogy megelőzzük a gubancolódást , ehhez hajmosás után kibogozó kefét, lapkefét  használjunk! Ha göndören szeretnénk hagyni a hajat, akkor szabadlevegőn száríthatjuk, ha egyenes frizurára vágyunk, használhatjuk a hajkiegyenesítőt!
Extra tipp Hajas László ajánlásával: Bellissima Magic Style heated brush – 45 mm
A Bellissima Magic Style 45 mm átmérőjű melegített hajkefe különösen alkalmas félhosszú vagy hosszú, göndör haj formázására, amikor a hajunkat lágyan akarjuk kisimítani és kifelé álló hajvégekkel szeretnénk megbolondítani.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top