Hajas Trend

Híres hollywoodi hajkoronák

Mert mindenki úgy akar kinézni, ahogy ők! Kétségkívül a legtöbb fodrász asztalára tettek már újságból kivágott sztárfotókat azzal a kéréssel, hogy ugyanolyan hajat szeretnék, mint neki van! A filmek, a vörös szőnyegek világában élő sztárok hajviselete divatot teremt.

Hajas László tippje: Bármikor varázsolhatsz magadnak csodás frizurát a Bellissima Magic Style melegített hajkefével. Néhány mozdulat és ragyogóbb lehetsz bármelyik hollywoodi csillagnál!

Híres hollywoodi hajkoronák

Híres hollywoodi hajkoronák
Még a boldog nyolcvanas évek végén mindenki úgy akart kinézni, mint a Jóbarátok Rachel-je, vagyis olyan frizurára vágyott minden fiatal nő, mint amilyen Jennifer Aniston fején volt. A hosszú haj aztán a színésznő védjegyévé vált, minden magánéleti változáskor azt figyelte a világ, vajon a jellegzetes frizura megmarad-e. Megmaradt, csak mostanában rövidült picit.

Híres hollywoodi hajkoronák Állandó vetély-, és kortársa Angelina Jolie bár az öltözködésben és tetoválásaiban eléggé progresszív, hajviseletében a konzervatív vonalat képviseli. Vagyis nála egyetlen dolog örök, a hosszú haj, igaz, egyik Oscar gálán koromfekete hajjal sokkolta a megjelenteket, ám a rossz nyelvek szerint ezt is csak azért találta ki, hogy másnap mindenki róla beszéljen.

Híres hollywoodi hajkoronák

A Sex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parkernek is védjegye a rakoncátlan, göndör fürtös frizura. De ő ebből is kihozza a maximumot, hiszen a sorozatban többször is láthattuk szögegyenes, visszafogott stílusú frizurákkal, de az ő fején még ez is roppant izgalmasan hatott.

 Híres hollywoodi hajkoronák

Akció, vagy vicces csajos film, mindegyikben profin mozog Sandra Bullock, akinek a frizuráját igazán észre sem lehet venni, annyira egyszerű, már-már hétköznapi a sima egyenes barna haj, hogy kár lenne rá szót vesztegetni, ha nem ez lenne pont a lényeg. Időtlen eleganciát és magabiztosságot sugall az állandó frizura, és hogy mennyire széppé teszi viselőjét, érdemes megnézni egy-egy Oscar gála képeit!Híres hollywoodi hajkoronák

Az ötvenedik évén túl és számtalan szakmai sikerrel a háta mögött a varázslatos Julianne Moore a hajával hódít. Nem is csoda, a varázslatos vörös fürtök különlegessé teszik a színésznőt, akinek bőre – ahogy a született vörös hajúaké – vakítóan hófehér, ezzel pedig csak még izgalmasabb az összhatás.

Híres hollywoodi hajkoronákHarmincadik életévében vált meg hosszú hajától az Oscar díjas Anne Hathaway, és el kell ismerni nem tette rosszul. Bár a korábbi egyenes barna haja is jól állt neki, a Nyomorultak című musical filmváltozatának kedvéért vállalt rövid frizura pedig egyszerűen pazar új külsőt kölcsönöz neki.

Híres hollywoodi hajkoronák

A szemünk előtt cseperedett fel, így hát megszokhattuk hosszú világosbarna fürtjeit, ám Miley Cyrus nagykorúságát már rövidre nyírt platinaszőke és egyre meghökkentőbb frizurákkal ünnepelte, bár az egykori Hannah  Montana nem csak a hajával hökkenti meg a világot mostanában.

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top