Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2020. Augusztus 07.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Ez lehet a nyár legelevenebb hétvégéje a számotokra. Ne halogassátok tovább azt, amit terveztek, mert hamar vége a nyárnak! A szuper fényszögek kedveznek a vidám, sportos programoknak. Menjetek csónakázni, vitorlázni, bobozni, stb.! Engedjetek a gyermekien felhőtlen kikapcsolódásnak!
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Nagy szükséged van a kedvesed jókedvére ezen a hétvégén. Neked semmihez sincs kedved. Zombi üzemmódban vagy. Sodródsz, mert kimerültnek és energiátlannak érzed magad. Szólj a kedvesednek, hogy segítsen kikecmeregni a kátyúból! Meglátod, szívesen megteszi…
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Végre egy olyan hétvége, ami szólhat a barátokról és a szórakozásról. Mindketten fel lesztek dobódva egy vidám program ötletétől. Nem kell drága helyre mennetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Keressetek egy olyan helyet, ahol lehet ingyen bulizni! Meglátjátok, remek lesz…
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Ismered már annyira a párodat, hogy ne várj el olyasmit tőle, amire képtelen. Minden vita abból pattan ki, hogy te provokálod őt, mert valamilyen reakciót akarsz elérni. Ez a hétvége akkor lesz harmonikus, ha nem nyaggatod semmivel. Nézd, hallgasd őt anélkül, hogy bármit várnál tőle!
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ez lehet a legkalandosabb hétvége egész nyáron, ha nyitott vagy a kalandokra. Persze jó lenne, ha csatlakozna a szerelmed hozzád. Nem fogod élvezni, ha egyedül kell menned. Együtt minden sokkal élvezetesebb. Szóval előre meg kell egyeznetek, hogy hova menjetek, mit csináljatok.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Úgy tűnik, hogy ki kell engedned a kezedből az irányítást és a döntést ezen a hétvégén, ha nem akarsz vitát. Meg kell bíznod a kedvesedben, és engedned kell neki, hogy ő találja ki, hogy mit csináljatok ezen a hétvégén. Nem fog nehezedre esni, ha tudatosítod, hogy ő jót akar.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
A kapcsolatotok olyan, mint egy szenvedélyes tangó: csak akkor vagytok összhangban, ha hagyod magad vezetni. Nem fogtok egymás lábára lépni, amennyiben ezen a hétvégén a szerelmed lehet a domináns. Ez meglehetősen erotikusan hangzik. Ugye?
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Muszáj megegyeznetek abban, hogy kinek a családjához mentek át. Nem telhet az egész hétvége rokonlátogatással. Muszáj kettesben lennetek. A romantikázás ilyenkor, nyáron különösen fontos. Egy esti séta, csókolózás a csillagos ég alatt, stb. Ki ne hagyjátok!
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Annyi ötleted van erre a hétvégére, hogy képtelenség 2 nap alatt mindet lezongorázni. Vagyis válogatnotok kell. Nem szabad erőszakosnak lenned, mert a kedvesed azt érzi, hogy nincs beleszólása semmibe. Holott a közös életetek közös programjai közös hétvégén közös döntés kell, hogy legyen.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Legyél megértő a pároddal, ha mesél a problémáiról! Lehet, hogy neked ezek nem problémák, hanem megoldandó feladatok. De ne nézd le őt, mert tuti, hogy megsértődik. Ez a hétvége csak akkor lesz szép, ha gyengéden átöleled, és biztosítod arról, hogy vele vagy.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
A szerelmed arra vágyik, hogy kimutasd a rajongásodat. Emlékezz vissza kapcsolatotok kezdetére! Akkor nem volt ciki, hogy odavagy érte. Most miért lenne az? Egy meghitt, bizalmas kapcsolatban sosem lehet kínos a szerelmi vallomás. Udvarolj neki! Csábítsd el újra!
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Szíved szerint minden luxussal elhalmoznád a párodat. Megvennél neki mindent, amire vágyik. Ezen a szép augusztusi hétvégén meglepheted olyasmivel, ami nem kerül pénzbe. Főzz neki valami finomat, teríts meg romantikusan, és vegyél fel valami lenge fehérneműt! Az többet ér minden drága holminál.

Címlap

top