Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.07., hétfõ)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma nyugodtan lazíts! Nem hajt a tatár, mindennel időben elkészülsz. Főnököd ennek ellenében nem bízik benned eléggé, de egy beszélgetéssel minden kételyét eloszlathatod. Minél előbb ess keresztül ezen a tisztázó beszélgetésen, mert utána sokkal nagyobb kedvel foghatsz egy újabb feladathoz.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed, hogy most egy újabb lehetőséget kaptál az élettől. Minden rendeződni látszik körülötted, de ne bízd el magad. A karácsonyi ünnepek nem úgy sikerültek, ahogy azt előre tervezted, és ezért a mai napig felelősnek érzed magad. Amikor egy baráti beszélgetésben szóba kerül az ünneped, meglepődve hallgatod, hogy ismerőseid mennyire nem értenek egyet azzal, hogy mindenről csak Te tehetsz.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Anyagi ügyeid nem javulnak olyan ütemben, ahogy azt eltervezted. Nem érted, hogy milyen okok húzódnak meg a háttérben, de nem is fordítasz elég időt arra, hogy megértsd a helyzetet. Nem veszed figyelembe, hogy tartalékaid lassan kimerülnek, és ugyanúgy költesz, mint annak előtte. Jobban tennéd, ha szorosabbra húznád a nadrágszíjat, hiszen a közeljövőben komoly szükséged lesz a megtakarított pénzedre.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Itt az ideje, hogy végre rendezd szerelmi életedet. Ha attól félsz, hogy hosszabb időre egyedül maradsz, nyugodj meg, rossz előérzeteid megcsalnak. Gondold végig, hogy mit akarsz a melletted ébredő embertől, mert így talán közelebb juthatsz a döntésedhez. Szüleid nagy érdeklődéssel kísérik mindennapjaidat, mert annak komoly kihatása lehet az ő mindennapjaikra is.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma több olyan alakkal is összeakadhatsz, akiktől semmi jóra sem számíthatsz. Ne engedd, hogy beléd kössenek, mert abból csak te kerülhetsz ki vesztesen. Lehet, hogy megfutamodásnak tartod, de ilyen helyzetben a nyúlcipő is hasznos lehet. Hazaérve azt veszed észre, hogy az utcai szóváltás alatt néhány forintodtól megszabadítottak.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Még magadnak sem mered bevallani, hogy a küszöbön álló kihívások nem lelkesítenek. Úgy érzed magad, mint egy ünneprontó, hiszen környezeted egész másképp áll a feladathoz. Most még lehetőséged van arra, hogy végiggondold, mivel is szeretnél foglalkozni, és ezt a tevékenységet ki is válaszd a palettából. Hidd el a végén sokkal jobban sül el a dolog, mint ahogy azt most remélnéd.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Úgy érzed, mintha ismét visszaparancsoltak volna a taposómalomba. Semmi kedved felvenni a ritmust, de nem sokáig engedheted meg magadnak, hogy csak szemléled az eseményeket. Egyik kollégád észreveszi, hogy nehezen mozdulsz meg, ezért egy ügyes fortéllyal bevon a munkába. Amikor mindezt észreveszed, már nagyszerűen érzed magad a bőrödben.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem vagy elég rutinos, így munkahelyeden csak vagdalkozol ahelyett, hogy koncentrált támadást intéznél. Mindenki észreveszi, hogy mennyire megváltoztál az utóbbi napokban, de nem kíváncsiak arra ami történt. Nagy sokára nyugszol meg, és úgy gondolod, hogy most már nyugodtan tudsz válaszolni a helyzetre. Sajnos kicsit elkéstél, mert közben megszületett a döntés, így már nem sok mindenbe tudsz beleszólni.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Elég legyen abból, hogy csak kifelé figyelsz, és ezzel környezetednek igyekszel megfelelni. Családod egy idő óta arra vár, hogy rájuk is figyelj, de erre egyre több alkalmat adsz. Kedvesed szóbahozza ezt a problémát, de te szinte meg sem hallgatod. Gondold át, hogy hogyan jutottál el ideáig, mert a folytatás komoly problémákat vethet fel.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A munkahelyeden bekövetkezett változásoknak nem tudsz örülni. Úgy érzed, hogy rosszat tett neked, amiért kikerültél a megszokott környezetedből, és már nem ugyanazt a munkát végzed. Nem kéne ennyire tragikusan felfogni a kialakult helyzetet, hiszen ez a változás sem örök és te is nyerhetsz az új lehetőségeken.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kapcsolatodban nem érzed magad elég szabadnak. Úgy gondolod, ezen ideje lenne változtatni. Nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, de egy elmélyült beszélgetés Kedveseddel jó kezdésnek bizonyulhat. Lehet, hogy nem sikerül könnyen megértetned beszélgetőpartnereddel, de ha bele sem fogsz, semmit sem érhetsz el.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Csak most kezded érezni, hogy egy új év kezdődött. A kezdeti buktatók után végre egyre több siker ér. Egyik barátod komoly bajba kerül, de rád most is számíthat. Lehet, hogy nincs kedved azonnal ugrani a kérésére, de mégis mindent megteszel neki. Jól döntesz, hiszen te is nagyon sokat köszönhetsz ennek az ismerősödnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top