Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 17. csütörtök)

Kedves Kos!

 

Munkádban ma semmi sem sikerül. Figyelmed szétszórt, összevissza kapkodsz, és kész vagy hitelt adni a folyosói pletykáknak. A kósza hírek megzavarják egyébként egészséges ösztöneidet, és kibillentenek egyensúlyodból. Nagyon körülményesen látsz hozzá ügyeid rendbehozatalához, így ne csodálkozz, hogy kísérleteid sorra meghiúsulnak. A nap ólomsúllyal nehezedik rád, tégy ellene valamit.

 

Kedves Bika!

Kedvesed józan, okos tanácsaira bólogatsz ugyan, egyet is értesz velük, teljesen mégsem győzött meg. Ezt a köztes állapotot nehezen viseled, a szervezeted is tiltakozik: mindened fáj, nyom, szorít. A munkába temetkezel, legalább az fogyjon! Aztán egyszerre csak kiszakad belőled a döntés: „Nem!” Erőd, életkedved is visszatér…

 

 

Kedves Ikrek!

Még mindig nem ért véget szerencsesorozatod, de azért okosan teszed, ha felkészülsz a rosszabb időkre is. Tartalékolj, időben told ki a kedvező eseményeket. A főnöködet pedig nem kellene minduntalan ingerelned, mert ha ma el is tűri, holnap kíméletlenül visszavág, és megtorolja a rajta esett sérelmet. Estére csinálj valamilyen programot, nem fogsz csalódni!

 

 

Kedves Rák!

 

Ha sürgős pénzügyi elintézendőid vannak, halaszd el őket. Ma nem járnál sikerrel. Ha mégis elkerülhetetlen, hogy ilyesfajta ügyekben intézkedj, légy nagyon körültekintő. Nézd át többször is a szerződést, nehogy későn bukkanj rá a buktatókra! Munkatársaiddal összetűzésbe keveredhetsz, nem értik, mi ez a nagy bizalmatlanság.

 

Kedves Oroszlán!

 

Túl sokat kockáztatsz, s amikor már a szakadék szélén állsz, dühödten hátrálsz. Még az Oroszlánt is vonzza a mélység, ezért jobb lesz, ha nem tekintesz le. Végy erőt magadon, és somfordálj vissza a családi fészekbe, hiszen nem szeretnéd, ha kenyértörésre kerülne a sor. Okosabb, ha rendbe teszed a szénádat otthon.

 

Kedves Szűz!

 

Testvéred bajban van, és kétségbeesetten támogatást kér tőled. Annak ellenére, hogy a te életed sem felhőtlen, próbálj meg tanácsaiddal javítani a helyzetén. S ha már előre tudod, hogy képtelen leszel igazán segíteni, azért csak hallgasd végig. Hidd el, már az is nagy segítség, hogy kibeszélheti gondját-baját az ember! Saját problémáidat most hallgasd el!

 

Kedves Mérleg!

 

Szinte belebetegszel, ha nem tudsz állandóan bizonyítani, ha nincs valami munka, amelyben levezetheted energiádat, felhasználhatod sokrétű és mindig megújulni kész ötleteidet. Így lesz ez ma is. Környezeted kiborítod, saját magad felbosszantod ezzel a telhetetlenséggel. Jobban teszed, ha nem töröd ezen tovább a fejed, hanem hasznosítod magad az élet más területén, hiszen nem csak hivatás van a világon…

 

Kedves Skorpió!

 

Ez már igazán a tavasz! Nem lehet ellenállni a langyos szellő és a ragyogó napsugár csábításának. Ne maradj a hideg, szürke falak között, hanem mozdulj ki, menj a szabadba, figyeld meg a tavasz első jeleit, szellőztesd ki a fejed. A következő napokban sok munka vár rád, olyan feladatok, amelyek egész embert kívánnak.

 

Kedves Nyilas!

 

Gratulálunk, munkahelyeden előléptetés vár rád. Az öröm pillanataiban se feledkezz meg azokról, akiknek hálával és köszönettel tartozol. Egy-két segítőkész, mindig mindenben téged támogató kollégádról és természetesen párodról, aki munkahelyedről hazavitt feszültségeidet, frusztráltságodat jó szóval és türelemmel igyekezett oldani. Egész napi tettvágyadból fusson arra, hogy valami ajándékkal meglepd.

 

Kedves Bak!

 

Eredménnyel kecsegtet egy utazás. Hosszú távra is szólhat. Munkádból nem fogsz kiesni, már csak azért sem, mert most nincs feladatdömping. Rövid lélegzetű, azonnal végezhető feladatokat tűzz csak magad elé, azok eredményesen lezárhatók. Vásárolj magadnak – de arra is van esély, hogy találsz – egy kék követ. Kabalának kiválóan használhatod. Vigyázz rá!

 

Kedves Vízöntő!

Siker itt is, ott is, siker mindenütt. Mintha burokban születtél volna. Boldog, kiegyensúlyozott lennél, ha nem mocorogna benned a mindig mindent megkérdőjelező kisördög: vajon igaz-e ez az egész? Vajon meddig tartanak még a szép napok? Feleslegesen nyugtalanítod magad! Egyelőre minden a legnagyobb rendben van körülötted.

 

Kedves Halak!

Újból rendben mennek a dolgaid, és lelked állapota is több mint kielégítő: megelégedett. Csendes derűvel szemléled magad körül az eseményeket, bölcs mosollyal veszed tudomásul a világ gyarlóságait, úgy érzed, te ezek fölött állsz… Még munkatársaid csipkelődő megjegyzései is hidegen hagynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top