Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 28. hétfő)

Kedves Kos!

Ma ismét felülkerekedik az életörömöd. Ne engedd, hogy a gondok maguk alá gyűrjenek, vagy kívülállók beavatkozzanak az életedbe. Ne hallgass azokra, akik szeretnék befeketíteni partnered, vagy olyan „titkokat” fecsegnek ki családodról, amelyeket akkor is vissza kell utasítani, ha nem egészen alaptalanok. Szerencsére harciasan családvédő típus vagy. Képes vagy ugyan összeveszíteni szeretteidet, de másokkal szemben tűzön-vízen át megvéded őket.

 

Kedves Bika!

Olyan izomlázad van, hogy talpra állni is alig tudsz. A forró zuhany talán enyhít valamit kínjaidon. Derekasan bereggelizel, és megfeledkezel a kávéról, sőt az első cigiről is. Mi volna, ha végleg abbahagynád? Nehezedre esik ma a munka, az meg kiváltképpen, hogy mindegyre a tanácsodat kérik összetett, bonyolult kérdésekben. Alig várod már, hogy hazaérj, és elterpeszkedhess a kedvenc karosszékedben.

 

Kedves Ikrek!

Roppant kellemetlen helyzetbe hozod magad egy felelőtlen ígéreteddel, amelyet természetesen nem áll módodban beváltani. Régi és bevált módszered szerint megpróbálsz kitérni a találkozás elől, titkon reménykedve abban, hogy majdcsak megunja, és nem keres téged többé. Úgy látszik azonban, hogy most egy makacs és kitartó emberrel hozott össze a sors. Akár tetszik neked, akár nem, szembe kell nézned vele.

 

Kedves Rák!

 

A tegnapi nap olyan jól sikerült, hogy a legszívesebben szabadságra mennél, és nem dolgozni a munkahelyedre. Pedig ma megint valami újdonsággal várnak. Nem is fogsz nagyon bánkódni, hogy elkezdődött az új hét. Hangulatember vagy, és ezzel a tulajdonsággal tudni kell bánni. Mit vársz a többiektől, ha még te sem vagy képes mindig összeszedni magad? Megértést akkor remélj, ha te is képes vagy alkalmazkodni másokhoz.

 

Kedves Oroszlán!

 

Szeretnél találkozni a jó tündérrel, aki teljesíti három kívánságodat? Ehhez előbb tudnod kellene, mi volna az a három. Ha megfogalmaztad magadban, az eredmény tanulságos lehet számodra. Elérhetetlen vágyakat hajszolsz, amelyek megvalósulásához csodára van szükség, vagy azok kisebb-nagyobb erőfeszítések árán elérhetőnek bizonyulnak? Ha csodákra vársz, lehet, hogy csalódnod kell.

 

 

Kedves Szűz!

 

Áldani fogod az eszed, hogy tegnap kihasználtad a jó idő kínálta lehetőségeket, mert ma mindenképpen a szobába kényszerülsz. Zuhog az eső, mintha nem is tavaszi zápor, de legalábbis negyven napig tartó medárdi eső lenne. Bezárkózhatsz a szobádba a munkáddal, s ha ügyes vagy, még ma végzel is vele. Azért tedd a szívedre a kezed, ugye szívesebben mentél volna ma is a barátaid közé?

 

 

Kedves Mérleg!

 

Annak ellenére, hogy főnököd külföldön van, nem fogsz unatkozni. Egy nyugodt napra számítottál, és épp az ellenkezője történik. Minden most lesz egyszerre fontos és sürgős. A nagy hajtásban nem árt, ha néha az órádra is vetsz egy pillantást, könnyen megeshet ugyanis, hogy észre sem veszed a munkaidő végét. Elcsigázottan érsz haza.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Vagy a feladat túl nagy a számodra, vagy nem vetted elég komolyan a dolgot, s azt hitted, könnyedén el tudod intézni. Most talán már érzed, hogy hibát követtél el, s ennek következményeivel számolnod kell. Ezek kihatnak a magánéletedre, hiszen a növekvő feszültség, az idegeskedés megmérgezi az otthoni levegőt is.

 

 

Kedves Nyilas!

 

Hatalmas energiával veted bele magad a munkába, ráadásul jó hír vár: olyan munkalehetőséget kínálnak neked, amely becsvágyadnak is megfelel, s nem kis anyagi haszonnal kecsegtet. Azért várd ki a végét, ne igyál előre a medve bőrére! Nem ártana fogorvoshoz menned, ha el akarod kerülni, hogy megint a legrosszabb pillanatban újuljon ki a fogfájásod.

 

 

Kedves Bak!

 

Ez nem hiányzott. Meggondolatlanul szóltál, és ennek meglett a következménye. Igyekezz tanulni belőle, de ne áldozd fel a napodat a dühöngés oltárán. Minél előbb lezárod önmagadban és környezetedben az ügyet, annál hamarabb tudsz foglalkozni helyrebillentéseddel. Ne étkezz olyan helyen, ahol nem vagy tisztában a konyha tisztaságával. Mindenféle fertőzésveszélytől igyekezz távol maradni!

 

 

Kedves Vízöntő!

Nem vagy olyan kedveszegett, mint tegnap voltál, sőt csaknem derűs vagy. Ráébredsz ugyanis, hogy ha mások szemüvegén át látod magad, nem is olyan fekete a kép. Az önismeret szép és nemes erény, a te esetedben azonban sokszor mindennek a gátja. Ereszd hát el magad, és ne légy mindig olyan szigorú önmagaddal!

 

 

Kedves Halak!

Nyugodtan elengedhetsz egy huncut mosolyt a tükör előtt. Bizonyosságot szereztél arról, hogy nem akármilyen fából faragtak. Ez a tudat erővel tölt el, fölpezsdül a véred, lelked görcsei oldódnak. Bizakodó szemmel tekintesz a világba, félelem nélkül. De most inkább térj nyugovóra. Későre jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top