Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 04. vasárnap)

Kedves Kos!

Váratlan fejlemények a családodban vagy partnerkapcsolatodban: egy régóta húzódó ügy elérkezik a végkifejlethez. Ebből adódóan lehetnek viták – anyagi vagy érzelmi természetűek. Akár örülsz a küszöbönálló eseménynek, akár szomorúsággal tölt el, figyelmedet teljesen leköti az ezzel kapcsolatos sok-sok tennivaló.

 

Kedves Bika!

Mit számít a pénz, egyébként is van még miből elvenni, kölcsön is kérhetsz éppen, és a folytonos takarékoskodás olyan kisstílű, unalmas. Elvégre egyszer élünk! – és a legújabb H2O felmosó nélkül is lehet megelégedetten élni, s ha már megvan, akkor is lehet elégedetlenül. Különben is kit érdekel, hogy a szomszédnak van már.

 

Kedves Ikrek!

Jó formában vagy, ezt még az ellenségeid sem tagadhatják, ha vannak ilyenek. Nagyszerű az erőnléted, ragyogó a kedved, friss az agyad, és mint mindig, most is remekül választod meg a ruháid. Ha valamihez, hát ehhez igazán van érzéked. Együtt lélegzel a divattal, azonnal és tévedhetetlen érzel rá a változásokra. Bárcsak minden ilyen remekül menne, igaz?

 

Kedves Rák!

 

Az utóbbi hetek bántalmait, úgy érzed, egyedül kellett viselned. Neheztelsz partneredre, hogy ilyen kevéssé érdeklődött gondjaid iránt. Ha jobban belegondolsz, mégis rá kell jönnöd, hogy főleg te vagy az, aki kirekeszted belső életedből Őt. Ha már együtt éltek, társad helyesen vélekedik, ha több figyelmet kíván. Csak így tarthatsz számot te is az ő érdeklődésére. Nem mintha kedvesed nem akart volna segíteni.

 

Kedves Oroszlán!

 

A családszerető Oroszlán természetesen nemcsak ezen a napon igyekszik bizonyítani édesanyja iránti tiszteletét. Ezúttal is megtalálja a módját, hogy teljesen levegye a lábáról az elérzékenyült mamát. Egész nyugodtan kimutathatod te is a meghatottságodat. Családi körben biztonságban érzed magad, ezért a nap végére a nyugalom szobrává válik a máskor ingerlékeny Oroszlán.

 

Kedves Szűz!

 

Ha szerencséd van, ezeket a napokat valahol vidéken töltheted, messze a nagyváros zajától. Ha nincs, akkor is menj ki legalább egy strandra, kár lenne a négy fal között tölteni ezt a csodálatos, verőfényes napot. Ne hivatkozz a sok munkádra! Te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen gyönyörű időben inkább otthon maradsz a papírhalmaz mellett!

 

 

Kedves Mérleg!

 

Légy óvatos a közlekedésben! Az sem baj, ha ki sem mozdulsz otthonról. Így nemcsak az esetleges bajt kerülheted el, de egy csodálatos vasárnapot tölthetsz partnereddel. Okosan tennéd, ha gyakrabban éreztetnéd vele szeretetedet és összetartozásotokat, igaz, akkor ezt a mai napot nem élveznétek ennyire. Este ábrándozva meredsz magad elé, és boldogan gondolsz az együtt eltöltött évekre.

 

Kedves Skorpió!

 

Talán a szép idő tette, talán a váratlan telefonhívás, de úgy tűnik, végre oszladozni kezd a sötét felhő. Egyre több jel mutat arra, hogy helyzeted nem reménytelen, hogy van kiút magánéleted problémáinak a megoldására. Ráadásul egy kis reménysugár mutatkozik egzisztenciális helyzetedben is.

 

Kedves Nyilas!

 

Ne kapkodj! Úgy tűnik, a nyugalom nem tartozik fő erényeid közé, pedig ma igazán mindenre jut időd, amit elterveztél. Anyák napján nehogy megfeledkezz édesanyádról! Figyelj oda jobban, mit mondanak hozzátartozóid: ne mindig a munkádra koncentrálj, törődj többet azokkal is, akik ott élnek melletted. Valaki már nagyon vár egy komolyabb beszélgetést. Egy közös esti programmal nagy örömet okoznál neki.

 

Kedves Bak!

 

Ne veszítsd el a fejedet! Sem azért, mert bolondítani akarnak, (ezt nehezen viseled), sem azért, mert nincs, aki bolondítson (ezért mérgelődsz). Pillanatnyi ez az állapot, mindössze egy rövid tisztázást igényel. Legyen türelmed! Mint ahogyan ahhoz is türelem kell, hogy pl. befejezz egy ruhát vagy egy könyvespolc leporolását, amihez már csak néhány művelet szükséges.

 

 

Kedves Vízöntő!

Túlzás volna azt állítani, hogy a legjobb karban vagy, mindenesetre sokkal jobban érzed magad, mint tegnap. Családtagjaid tisztában vannak azzal, hogy fáradt és hajszolt vagy, hogy többet vállaltál, mint szabad lett volna. Szerető gondoskodásukat fogadd el, s pihend ki magad! Szükség lesz még az erődre!

 

 

Kedves Halak!

Nyakon csípett a stressz. Pontosabban annak kellemetlen hatásai. Korunk betegsége – hajtogatod önmagadnak vigasztalásképpen. Egyensúlyzavar, az már biztos. Ezt tetézik a tájékozódási nehézségek. Ahhoz nincs meg a fix pontod. Valahol elhagytad. Nem tudod, előre menj, vagy hátra. Hogy hol van fönn és lenn. Sokkal többet kellene pihenned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top