Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 22. csütörtök)

Kedves Kos!

Cselhez folyamodsz: bajokat találsz ki, vagy felnagyítod a meglévőket, hogy ezzel is magadra tereld a figyelmet. Egy kicsit ráijesztesz a környezetedre, hogy vegyenek észre, fordítsanak nagyobb gondot rád. A sajnáltatás legnagyobb veszélye, hogy amikor igazán szükséged lenne segítségre, akkor is azt hiszik majd, hogy ismét túlzol – szokásodhoz híven.

 

Kedves Bika!

Úgy érzed, még ma meg kell jutalmaznod magad azzal a remek darabbal, amelyre oly régen vágysz. Ha már nem lesz meg, megpukkadsz mérgedben. Úgy érzed, elviselhetetlen, hogy szokványos, mindennapi feladatokkal kell pepecselned. Nincs hozzá türelmed, kapkodsz, amitől csak még tovább tart minden. Társaságba mennél, barátok közé, vagy bárhová, ahol történik valami, ahol élet van, mozgás, elevenség.

 

Kedves Ikrek!

Olyan hévvel veted bele magad a munkába, hogy a saját magad szabta iram általános elképedést vált ki a munkahelyeden. Természetesen nem képesek követni, de talán nem is akarnak. Valószínűleg nekik van igazuk. Többet ér az egyenletes ritmusú tevékenység, mint a hirtelen fellángolásokkal tarkított, szeszélyes kapkodás.

 

Kedves Rák!

 

Hangulatod, mint a szinuszgörbe: egyszer fent, egyszer lent. Ma is jóval idegesebb vagy, mint azt a helyzet indokolná. Mire föl ez a nagy lobbanékonyság, nem tanultál még belőle, hogy helyesebben teszed, ha néha visszafogod magad? Igaz, neked hiába is beszél az ember. A gond csak az, hogy nagyon könnyen felzaklatod magad, és az idegeskedés a gyomrodra mehet. Panaszaiddal előbb-utóbb orvoshoz kell fordulnod.

 

Kedves Oroszlán!

 

Már igazán megszokhattad volna, hogy gáncsoskodnak veled, sokak szemében szálka az Oroszlán néha önteltnek tűnő fellépése, túl gyors előrejutása. Légy megértő, hiszen akik hátulról támadnak, gyengeségükben teszik. Te szemtől szembe is vállalod a harcot, mert erős vagy. A kicsiknek sokszor az egyetlen fegyverük az ármánykodás. Inkább állítsd őket saját szolgálatodba, mint hogy vérengző fenevad módjára mindenre elszánt ellenséggé változtasd őket.

 

Kedves Szűz!

 

Környezeted nem ismer rád. Míg tegnap tele voltál sziporkázó ötletekkel, megoldásaid gyorsak és hibátlanok voltak, ma lusta és hanyag vagy. Még azt a munkát is csak ímmel-ámmal látod el, ami napi kötelességed. Sajnos, úgy tűnik, hiányosan is. Jobban tennéd, ha nem moziba mennél ma este, hanem korán lefeküdnél, hogy erőt gyűjts holnapra.

 

Kedves Mérleg!

 

A tegnapi kalandnak meglett a böjtje. Sajnos nem csak a családi életedben okoz bonyodalmakat ez a kis „szabadság”, hanem munkád is megsínyli ezt az éjszakát. Majd leragad a szemed, mindent kiejtesz a kezedből, fáradt vagy, és ingerült. Főnököd meg is jegyzi, hogy állapotod némi kívánnivalót hagy maga után. Nem tiltakozol. Most az egyszer igazat adsz neki.

 

Kedves Skorpió!

 

Nem tudod utolérni magad, újabb és újabb elfelejtett találkozók és tárgyalások teszik kétségessé megbízhatóságodat. Nem engedheted meg magadnak, hogy ilyen csacsiságok miatt veszítsd el azt, ami a te helyzetedben talán a legfontosabb, a megbízhatóság tudatát. Kezdd a rendrakást a határidőnaplóban, s folytasd a telefonszámoknál. Lesz mivel foglalkoznod.

 

Kedves Nyilas!

 

Továbbra is a két végén égeted a gyertyát. Nem biztos, hogy jól döntesz, ha képtelen vagy visszautasítani egy újabb, anyagi és erkölcsi elismeréssel járó megbízatást. Nagyon bízol az erődben, úgy érzed, összhangba tudod hozni hivatásodat a családi élettel. Hogy ez valóban sikerüljön, nagyon ügyesen kell egyensúlyoznod, s fokozottan kell ügyelned arra, hogy ne fecséreld el az idődet felesleges dolgokra, hiszen az egészségedre is kell gondolnod.

 

Kedves Bak!

 

Vizsgálódás tárgyává válsz. Ez nem bántó, csak egy kissé viszolyogsz tőle. Berzenkedsz, mert te nem egyeztél bele, hogy módszeredet tanulmányozzák, nem magad ajánlottad fel a segítséged. Még a jó szándékú – esetleg kihívó – pillantásokat is visszautasítod, mert nem érzed az őszinteséget bennük. Nehéz veled! Azt a vágyadat, hogy te választhass, éld ki társkereső hirdetésekben, randevúkban. Baráti köröd is menedéket nyújt.

 

 

Kedves Vízöntő!

Nem szereted a megoldatlan helyzeteket. Most azonban mégis jobban teszed, ha megpróbálsz egyszerre két vasat tartani a tűzben. Előmeneteled szempontjából ez volna a követendő, a célravezető út. S hogy mindez fárasztó, sőt kimerítő lesz? Ezzel most ne törődj! Családtagjaid mindent el fognak követni, hogy mentesítsenek az otthoni, mindennapi teendőktől.

 

 

Kedves Halak!

Akinek szerencséje van a kártyában, nincs szerencséje a szerelemben – tartja a mondás. Az állítás második része – legalábbis a mai napot tekintve – változtatás nélkül érvényes rád… mély sajnálatodra, de most már nem teheted meg nem történtté. Mit is? Pontosan te sem tudod. Szóváltás, szópárbaj, veszekedés, összeveszés. Ami a kártyát illeti, helyettesítsd be a mai tárgyalással, keverj és kockáztass! Nyerni fogsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top