Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 24. szombat)

Kedves Kos!

Minden úgy alakul, ahogy eltervezted, és a sikerélmény fellelkesít. Egy pillanatig sem vagy tétlen, fáradhatatlanul munkálkodsz azon, hogy emlékezetessé tedd a nagy eseményt. Jókedved mindenkire átragad a környezetedben, és szinte kivirulsz a dicséretektől. A te nagy napod ez, és dicséretedre legyen mondva, hogy nem rontod el.

 

Kedves Bika!

Végre azt teszed, amit akarsz, senki sem szólhat bele, nem sürgethet, úgyhogy élsz is a lehetőséggel: nem csinálsz semmit. Ülsz a babérjaidon, mintha a te érdemed volna, hogy eltelt a hét, végre szabadnap van. Fittyet hánysz mindenre, élvezed a lusta, tétlen órákat. Mígnem az eszedbe villan egy új elgondolás a munkáddal kapcsolatban. Nosza, nyomban ki is dolgozod, az elejétől a végéig. Hát furcsa egy szerzet vagy te…

 

Kedves Ikrek!

Hetek óta készülsz elmondani valamit a partnerednek, de egyik napról a másikra halogatod. Addig csinálod ezt – szokásod szerint –, amíg mondanivalód elveszti időszerűségét, s csak a keserű szájíz marad utána. Ez a nap alkalmas arra, hogy megtedd. Vágj bele, ne húzd-halaszd a dolgot, csak annál rosszabb, nehezebb lesz, és halasztani amúgy sem halaszthatod már tovább.

 

Kedves Rák!

 

Lassan itt a nyár, de te ezt csak a nagy hőségen tudod lemérni. Túlzottan elfoglalt vagy mostanában, pedig törődhetnél a nyári szabadság megtervezésével is. Év közben azonban szinte semmit nem tettél félre, így nem gazdálkodhatsz túl sok pénzből. Most bánod ezt csak igazán, mert a legszívesebben kapnád magad, és elutaznál valahová külföldre. Ha okosan lépsz, még erre is lesz lehetőséged.

 

Kedves Oroszlán!

 

Nagyon nehezen mondasz nemet, egyszersmind olyan ígéreteket teszel, amelyeket soha nem váltasz be. Viszont végtelenül bosszant, már-már a hiúságodat sérti, ha emlékeztetnek be nem tartott szavadra. Függetlenségedet, szabadságodat veszélyezteted meggondolatlanságoddal. Akkor is kitűzött céljaid lebegjenek előtted, ha kedves szavakkal kérlelnek, s légy erős!

 

Kedves Szűz!

 

Nagyon sok rossz történt veled mostanában, idegeid kezdik felmondani a szolgálatot. Rendkívül ingerlékeny vagy. Ne rontsd el a család többi tagjának jókedvét! Okosan teszed, ha visszavonulsz, kipihened magad, és nem zaklatsz senkit. Kézimunkázás vagy olvasás nem ajánlott mára, hiszen ez is koncentrálást igényel, inkább hallgass zenét.

 

Kedves Mérleg!

 

Szinte hihetetlen, hogy ismét elmúlt egy hét, és újra élvezheted az édes pihenést. Ne fogj ma semmilyen munkába, már csak azért sem, mert veszély leselkedik rád. Lustálkodj egész nyugodtan, hiszen a héten megdolgoztál a pihenésért. Estére remek kikapcsolódást nyújthat egy film vagy egy színházi előadás; ha zenére vágysz, menj el partnereddel egy balettestre. Utána vacsorázzatok egy kisvendéglőben.

 

Kedves Skorpió!

 

A döntést megnehezíti az, hogy nem találtok támaszra, olyan bizalmasra, akinek mindent elmondhatnátok, akitől tanácsot kérhetnétek, akiben maradéktalanul és feltétel nélkül megbízhatnátok. Ugyanakkor azonban látnotok kell, hogy tétovázásotok, halogató taktikátok egyáltalán nem válik be, s egyre távolabbnak tűnik a nemrég még közeli cél.

 

Kedves Nyilas!

 

Végre egy derűs, kiegyensúlyozott hétvége. Amit tegnap még nyűgnek éreztél, ma egyenesen kívánatosnak tűnik. Úgy érzed magad, mint egy kisgyerek; szeretetre, gondoskodásra vágysz, s nem is hiába. A szerelem boldog pillanatokat tartogat. Az ilyen napok, mint a mai, bebizonyítják, hogy nem szabad örökké a munkába temetkezned.

 

Kedves Bak!

 

Kissé bizonytalan, tanácstalan vagy, hogy melyik meghívást fogadd el. Csak nehogy két szék között a pad alatt találd magad. Ahelyett, hogy kellemes társaságban múlatnád az időt, végül bezárkózol, és elkótyavetyéled a napod. Dönts amellett, ahol gyengédség vár, kiszolgálnak, ahol semmit sem kell tenned, s akkor mindenre képes leszel. Érzed, hogy nem akarnak kihasználni. Vigyél magaddal könyvet, rendezetlen iratokat, cetliket!

 

 

Kedves Vízöntő!

Hiába minden! Csöngetnek, és az ajtót ki kell nyitni. Egy kisebb mosolygós kompánia vár bebocsátásra, sok-sok csomaggal fölszerelkezve. Ilyenkor mindig szeretnél apátlan-anyátlan, lelencházban nevelt árva lenni… Ne légy igazságtalan! A nagy családnak azért előnyei is vannak, s évente egyszer igazán kibírod, ha a rokonaid meglátogatnak.

 

 

Kedves Halak!

Kiadta az erejét a vihar. Oszolni látszanak a tintafekete fellegek. Egy-egy pillanatra már a nap sugarait is látni véled. Tárd ki az ablakot, lélegezz mélyet az eső utáni friss levegőből! Mintha az egész várost kiseperték volna, a tócsákat fürge szellő fodrozza. Lassanként megindul az élet. Érzed, kopogtat a remény… Most már csöngetnek is! Lehet, hogy távirat jött…? Tőle?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top