Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 25. vasárnap)

Kedves Kos!

Talán sokat vállaltál magadra, és elfáradtál. Nem terhes, inkább jóleső fáradtság ez, hiszen akkor vagy boldog igazán, ha minél többet adhatsz – magadból is – szeretteidnek. Eszedbe sem jut, hogy esetleg kihasználnak, visszaélnek bőkezűségeddel. Te már csak ilyen vagy: nagyvonalú, gavallér természetű, és soha nem maradsz adósa senkinek.

 

Kedves Bika!

Bár csalóka az idő, hol beborul, hol kiderül, csak nem hagy nyugodni, hová is tehetted a fürdőruhádat… Igaz, viseltes már, kissé divatjamúlt is, de mégis, vajon hol lehet? Elhagytad volna? Ilyen és ehhez hasonló kisded bosszúságokra számíthatsz. Ha a fotelben ülsz és az ujjaiddal malmozol, a pajkos kisördögök akkor is kifognak rajtad. A végén már nevetsz az egészen.

 

Kedves Ikrek!

Önmagadnak is kellemes meglepetést okoztál azzal, hogy néha milyen rendkívüli fizikai teljesítményekre vagy képes. Ezek szerint nincs alapvető gondod az egészségeddel, még kitartó rongálással sem sikerült tönkretenned. Erre mondják: vasszervezeted van. Ne feledd, hogy a vasat is megeszi a rozsda.

 

Kedves Rák!

 

Szeretnéd elűzni a gondjaidat. Úgy szeretnél egyszer derűsen nézni a jövő elé! Nem túl szórakoztatóak mai gondolataid, de talán rájössz valamire, hogy mit kellene tenned. Annyira vágysz valami szépre és jóra! Előveszed a régi fényképeket, elrévedezel régmúlt nyarakon, gondtalannak tűnő időkön. Ne felejtsd el, hogy annak idején sem volt minden fenékig tejfel.

 

Kedves Oroszlán!

 

Ha raktározod, gyűjtögeted sérelmeidet, elégedetlenségedet, előbb-utóbb kitör, mint a lávafolyam, s betemet mindent. Miért nem mondod ki azonnal, ha valami bánt, vagy eltérő véleményed van? Az Oroszlán retteg a hangos veszekedéstől, mégis mindig ő robbantja ki, amikor már nem tudja magába fojtani indulatait. Pedig jobb volna azon melegében tisztázni a helyzetet, mint hetekkel később. Lehet, hogy ezúttal nincs is igazad?

 

Kedves Szűz!

 

Mindenképpen készülj fel valamiféle lelki stresszre, bár lehet, hogy ez nem negatív előjelű lesz. Nemcsak csodálatos élményt, de megnyugvást is jelenthet, ha ezen a szép vasárnapon részt veszel egy szentmisén. Utána már nem fogsz barátok vagy ismerősök közé vágyni, a legszívesebben saját szobádban elmélkednél egy kicsit. Meghatottan dolgozod fel mai élményeidet.

 

Kedves Mérleg!

 

 

Jókedvedet tetézi egy örömteli családi esemény is. Munkahelyeden sem találsz okot a panaszra, minden rendben megy. Az is igaz, hogy ez elsősorban neked köszönhető, mert végre nemcsak a helyedet, de a méltó feladatodat is megtalálod. Jól teszed, ha nyitott szemmel jársz az emberek között. Akad ugyanis egy-kettő, aki szeretettel, jó szándékkal közelít. Sok segítséget vagy gyengéd, megértő szeretetet várhatsz tőlük.

 

 

Kedves Skorpió!

 

Nem kellene egész nap rá várnod! A telefon akkor is megszólal, ha nem meredsz rá igézően, a csengő akkor is jelzi érkeztét, ha nem állsz az ajtóban, várva lépteinek koppanását. Öltöztesd ünneplőbe a szívedet erre az alkalomra, hiszen fontos döntés előtt állsz. Ne hamarkodd el a választ!

 

Kedves Nyilas!

 

A mai nap a „kárpótlás” jegyében telik. Mindenkivel elragadóan figyelmes, adakozó, szeretetre méltó vagy. Buzognak benned a családi érzések, s igyekszel hozzátartozóidat kárpótolni az elmúlt napok ridegségéért. Mindezt egy közös nagy családi kirándulás keretében teheted meg leginkább. A szabad levegő, az együtt töltött kellemes órák testileg-lelkileg felüdítenek.

 

Kedves Bak!

 

Jó lenne egy Bikával vagy Szűzzel programot tervezni, akik szeretettel vigyáznák minden lépésedet. Ugyanis a szó szoros értelmében könnyen félreléphetsz. Ha valamire ma ügyelned kell, az az egészségi állapotod. Utazás közben ne ülj huzatba, nehogy az érzékeny füled vagy koponyád hetekig zúgjon! Egyébként semmi más feladatod nincs, mint hogy élj a lehetőségekkel.

 

 

Kedves Vízöntő!

Mindenütt bugyrok, szatyrok, kolbászok. A vidéki rokonság jóságának nyomai. Legszívesebben visítoznál vagy toporzékolnál. Udvariasan, jó házigazda módjára viselkedni azonban semmivel sem megerőltetőbb, mint egy esetleges veszekedés után meakulpázni, magyarázkodni. A vihar múltával jót kacagtok kedveseddel a történteken, s az egymásra találás örömében már az is mindegy lesz, hogy kinek a rokonai intézték az orvtámadást ellenetek.

 

 

Kedves Halak!

Bizonyára a vasárnapnak is része van abban, hogy hangulatod jóra fordul. Nem mintha sok időt szentelnél az okok kiderítésére… Fölszabadultan örülsz, hogy túl vagy a nemszeretem napokon, és inkább a jövőre gondolsz, mint a múltra. Aminek meg kellett történnie, megtörtént, a kellemetlen emlékeket pedig az idő, ha nem is mossa el, legalább enyhíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top