Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 13. péntek)

Kedves Kos!

Eleged van a családi és munkahelyi zűrökből. Pénzügyeid változatlanul rendezetlenek, és elképzeléseidnek sem sikerült mindenben érvényt szerezni. Ott tartasz, hogy a legszívesebben feladnád az egészet. Belefáradtál. Itt az ideje, hogy nyaralj, vagy ha csak rövid időre is, de pihenj.

 

Kedves Bika!

Talán jobban tudnál takarékoskodni, ha az autó helyett a tömegközlekedést vennéd igénybe. Ezt már rég nem tetted, de az egekbe emelkedő üzemanyagárak meggondolásra késztetnek. Lehetséges, hogy egy olcsó kis helyre mennél ebédelni, amelyről kiderül, hogy mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy olcsó, és az étel sem ízlik, ha így lesz, küldd vissza, legalább a gyomorrontást sikerül elkerülni.

 

Kedves Ikrek!

Irigykedve tekintesz egy régi ismerősöd viharos sikereire, gyors meggazdagodására, pedig alaptermészetedtől idegen ez a vonás, vagy legalábbis eddig az volt. Lásd be, hogy a sok pénz nem jelent feltétlenül sok boldogságot is, jobban jársz, ha nem kényszeríted magad olyasmire, amihez nincs érzéked. Ha lehetetlent akarsz, valós lehetőségeidet is elodázod.

 

 

Kedves Rák!

 

Okosan áttekinted a tegnapi akció mérlegét. Büszke vagy magadra, bár arra már kevésbé, hogy feleslegesen pazaroltad az erődet. Egyébként nyugalmas napod van, szívesen áldozol kedvteléseidnek. Most anyagilag sem állsz annyira rosszul, pedig már itt a hónap vége. Ha kisebb utazásra nyílik lehetőséged, esetleg az egész hétvégédet kitöltő kirándulásra indulsz, ma kelj útra.

 

Kedves Oroszlán!

 

Tehetetlen étvággyal habzsolod az életet, s bár irigyeid majd megpukkadnak, hogy nem találnak hibát a munkádban, könnyedén jut erőd a napi robot után arra is, hogy akár egy unatkozó milliomos, reggelig mulass. Azért még a tél beállta előtt próbálj meg aludni is néha.

 

Kedves Szűz!

 

Nem mindennapi lehetőség kínálkozik, de képtelen vagy belevágni. Pedig most az egyszer gondolkodás nélkül igent mondhatnál. Ne azon törd a fejed, mi lesz, ha nem jönnek be számításaid, sokkal inkább az elérhető eredményekre összpontosíts! Ma az győz, aki elsőnek lép. Ne engedd ki a nyerés lehetőségét a kezed közül! Vágj bele bátran mielőbb!

 

Kedves Mérleg!

 

Ez a nap elsősorban azoknak kedvez, akik most töltik éves szabadságukat. Valahogy minden olyan jól egybevág, s ezt azok élvezhetik igazán, akik pihennek a mai napon. Akik kénytelenek dolgozni, bosszankodnak, hogy ilyen fantasztikus időben az irodában vagy a gyárban kell kuksolniuk. Őket az esti program kárpótolhatja valamelyest, de azért tudják, hogy ez nem az igazi.

 

Kedves Skorpió!

 

Ha kivételesen nem az eszedre, hanem a megérzéseidre hallgatsz, tudni fogod, hogy mikor kell lépned. Ha véletlenül mégis rosszul sülne el a dolog, akkor se keseredj el, lesz még lehetőséged a javításra. Kétértelműségeket látsz a válaszaiban, ezért nem bízol benne. Ellenőrizd minden állítását. Ha végül is úgy látod, az előjelek ellenére megbízhatsz benne, akkor se vesd hited vakon egy ismeretlenbe. Találj ki egy kísérletet, amellyel próbára teheted őt.

 

Kedves Nyilas!

 

Hajlasz arra, hogy a világ búját-baját a szívedre vedd, a kül- és belpolitikai események, mások szegénysége, kiszolgáltatottsága miatt elkeseredj. Ma is okod lenne erre, ehelyett gondolj inkább a saját dolgaidra. Lehet, hogy valaki miattad szomorkodik vagy kényes helyzetbe került. Tedd jóvá minél előbb mulasztásodat!

 

Kedves Bak!

 

Küzdőkedved visszatérni látszik. Az utóbbi időben jobban hajlottál arra, hogy elfogadd a jelenlegi felállást, mint hogy kiharcolj magadnak valamiféle változást. Most mintha megelégelted volna. Munkahelyeden érdemes nyitott szemmel járnod. Egy idősebb férfi féltékenységből (lehet szakmai is) igyekszik keresztbe tenni. Sok kellemetlenséget okozhat. Le kellene szerelni. Hiú és öntelt. Úgy érzi, céljai eléréséhez akár meg is „vehet” téged.

 

Kedves Vízöntő!

Mindenhez volna kedved, csak dolgozni nem. Végtelenül igazságtalannak érzed, hogy ebben a szilvaaszaló hőségben kénytelen vagy a munkahelyeden főni vagy a pénteki csúcsforgalom dugóiban a saját autódban tócsává olvadni. Szerencsések azok, akik most töltik a szabadságukat! Neked azonban még várnod kell erre.

 

Kedves Halak!

Lassanként foglalkoznod kell a nyaralás megszervezésével. Persze csak akkor, ha egyáltalán dédelgetsz még efféle – napjainkban mindinkább fényűzőnek számító – terveket. Az viszont tény, hogy egészségügyi szempontból igen ajánlatos egy hosszabb-rövidebb kikapcsolódás… Mielőtt eldöntenéd, hogy az előbbit vagy az utóbbit választod, forgasd ki alaposan a zsebeidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top