Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 14. szombat)

Kedves Kos!

Végre egy nap, amikor elengedheted magad: nem sóznak a nyakadba kedved ellen való feladatokat, s nem kell figyelni a munkahelyi széljárásokat sem. Élvezheted az alkotás örömét, csodálhatod a természetet, törődhetsz a családoddal, elutazhatsz új, ismeretlen tájakra. Lelkileg most kész vagy az élmények befogadására, és nincs kizárva, hogy találkozol valakivel, aki többet jelent futó kalandnál.

 

 

Kedves Bika!

Végre-valahára kifekhetsz a napra, és zavartalanul élvezheted, ahogy egész testedet átjárja a jóleső meleg. Azért légy óvatos, mert roppant ereje van a napnak. Ózonlyuk, miegyebek. Használj olyan napolajat vagy -krémet, amelynek fényvédő hatása van. Csúfos kellemetlenségeknek veheted így elejét.

 

Kedves Ikrek!

Igaz ugyan, hogy mindenki hirtelen haragú emberként ismer, de néha kifejezetten előnyös volna a számodra, ha a kialakult képet legalább részben megváltoztatnád. Ettől még nem fogod elveszíteni tekintélyed és önbecsülésed, sőt valószínűleg sokkal jobban tisztelnek majd, mint azelőtt.

 

 

Kedves Rák!

 

A hétvégi üdülés pompás ötletnek bizonyult. Szeretsz együtt lenni a barátaiddal és a kedveseddel. Bár a vége felé már kissé ingerültebb szoktál lenni, ez csak azért van, mert ahány ember, annyi akarat, te pedig szeretnéd, ha mindenki úgy viselkedne, ahogy te elvárod. Ebből származik ugyan némi összekülönbözés, de az csak felpezsdíti az út unalmasabb szakaszait.

 

Kedves Oroszlán!

 

Zavarba ejtően jól érzed magad a bőrödben. Sütkérezel, ábrándozol, néha kicsit munkálkodsz, de teljesen elégedett vagy a világgal. Nem fáj semmid, és a család is köszöni, jól van. El sem tudod képzelni, hogy mindez mennyire bosszantja azokat, akik még soha nem érezték jól magukat a bőrükben, s nem találnak benned partnerre a panaszkodásban. Egyszer azért odafigyelhetsz rájuk is, végighallgathatod őket.

 

Kedves Szűz!

 

Nem elég, hogy valami nyomja a szíved, s ettől a rossz érzéstől képtelen vagy szabadulni, sorozatos kudarcélmények is érnek a nap folyamán. Semmi sem úgy sikerül, ahogy eltervezed. Nincs szükséged több kellemetlen pillanatra, hagyod hát, hogy a sors irányítsa ezt a napot. Így csak meglepetések érhetnek, de nem kudarcok. A mai családi összejövetel is balul üt ki, de szerencsére nem a te hibádból.

 

Kedves Mérleg!

 

Bolhából elefántot csinálsz, s ez tönkreteszi az egész napodat. Még az sem oldja a feszültséget, hogy barátaid váratlanul betoppannak, s egy sokat ígérő programra invitálnak. Sőt! Máskor mindig nagyon örültél jöttüknek, most pedig olyan elutasító vagy, hogy nem csoda, ha végül még őket is magadra haragítod. Lásd be, ez nem a te napod. Ne is várj tőle semmi jót.

 

Kedves Skorpió!

 

Egy megfáradt, gondoktól barázdált arcú ember lett önből. Tényleg ennyire megöregedtél volna? Éveid száma alapján még fiatalnak számítasz, nem kellene ilyen rohanó tempóban élned, ilyen energiával hajszolnod a sikert. Ennek sajnos ára van, s ezek közül csak a legkisebb az, amit látsz. Ne add fel, még tudsz változtatni, még nem késő. Lassíts egy kicsit, végy egy nagy lélegzetet, és alakítsd át magad körül a világot.

 

Kedves Nyilas!

 

A meleg elől jó lenne strandra menekülni, de előbb túl kell lenned egy-két kellemetlen kötelességeden, amelyet hét közben félretettél, de most már nem halaszthatsz tovább. Végy egy nagy lélegzetet, meglátod, menni fog, mint a karikacsapás. Ha mindent elintéztél, még mindig nem késő, hogy szabad levegőn vagy víz mellett töltsd a nap hátralevő részét. Ne feledd azonban, hogy a túlzott napozás megárthat neked.

 

Kedves Bak!

 

A családban egy idősebb hölgy több odafigyelést igényel. Noha igyekszik palástolni megmutatkozó tüneteit, egészen nem tudja eltitkolni betegségét. Azért, mert ő legyint rá, te ne ess ebbe a hibába. Közvetlen közeledben valaki házasságkötésre készül. Ez nemcsak anyagi, de érzelmi terhet is jelent neked. Csak azért, hogy jóságosnak lássanak, ne hozz áldozatot!

 

Kedves Vízöntő!

Fárasztó is, hosszú is, forró is volt a hét. A legszívesebben ágyban töltenéd az egész napot. Ha azonban erőt bírsz venni magadon, s belefogsz valami ház körüli teendő elvégzésébe, avagy egyszerűen csak kezedbe veszel egy jó könyvet, hamarosan jobb kedvre derülsz, magadra találsz. Az esti vendégségben pedig már kimondottan jól fogod érezni magad.

 

Kedves Halak!

A két fél nagyjából egyenlő kilátásokkal száll harcba. Az esélyegyenlőség tehát biztosított. Kellő elszántságban sincs hiány, hiszen mindkettő meg van győződve arról, hogy az igazság kizárólag az ő oldalán áll. Ezért aztán a békítő tárgyalások eredménytelenül végződnek. Feszült figyelemmel méregetik egymást… és máris összecsapnak. Légy kíméletes, saját magaddal tusakodsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top