Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 18. szerda)

Kedves Kos!

Nem ütötted meg a főnyereményt, nem jutottál milliós örökséghez, nem emeltek a fizetéseden, mégis elégedett vagy a helyzeteddel. Örülsz a gyerekeidnek vagy a partnerednek, és senkivel nem cserélnél. Ez minden, amit a mai naptól remélhetsz – és ez nem kevés. Több mint a gazdagság öröm nélkül.

 

 

Kedves Bika!

Mindig megvetetted azokat, akik utólag fenemód okosak. Mindent tudtak, láttak, megjósoltak előre, és széttárt karral, álszent arccal ismételgetik szakadatlan: „Pedig, ugye, emlékszel, idejekorán szóltam.” Meg is sértődnek, amikor fanyarul megjegyzed, nem érted, hogy az amerikai elnök miért nem alkalmazza őket tanácsadóként. Meg vannak őrülve, hogy remek képességeiket itt fecsérlik el potom pénzért, dollármilliók helyett. Bármekkora a forróság, körülötted megfagy a levegő…

 

Kedves Ikrek!

Egészen kivételes a memóriád, s ennek a tulajdonságodnak már sok mindent köszönhettél életed során. Most ismét az emlékezőtehetséged segített abban, hogy elkerültél egy könnyen kellemetlenné váló helyzetet. Nagy kár, hogy ezt a kitűnő adottságodat nem hasznosítod kellőképpen, pedig megsokszorozhatnád sikereidet, ha volna elég kitartásod a nyelvtanuláshoz. Még mindig nem késő elkezdeni…

 

Kedves Rák!

Észre sem vetted, és már túl vagyunk június közepén. Most döbbensz rá, hogy ugyanilyen hamar itt lesz július és augusztus is. Hiába, a nyár valahogy mindig gyorsabban múlik, mint az ősz vagy a tél. Annyira elmélázol gondolataidon, hogy nem is igazán veszel részt a napi sürgés-forgásban. Órádra nézel, és rájössz, hogy még ebédelni is elfelejtettél. Este menj el moziba!

 

 

Kedves Oroszlán!

Olykor megszólal egy hang benned, s azt kérdezi: hova rohansz, mint az űzött vad? Mennek egymás után a napok, a hetek, az évek, egymást kergetik az események. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az orvosnál ücsörögsz, és betegségeidről folytatsz önfeledt eszmecserét. Pedig a pillanatok öregítenek, nem az évek – mondják –, ezért neked is törekedned kellene arra, hogy megragadd a tűnő varázslatot, amelyet az élet jelent.

 

 

Kedves Szűz!

Még mindig a szerelem tölti ki az életed. Mintha nem is szürke hétköznap volna. Állandó ünneplésre, csillogásra vágysz. Partnered mindet megtesz annak érdekében, hogy elképzeléseid megvalósuljanak, hogy elégedett légy az eredménnyel. Nem árt az óvatosság, mert társaságban kissé eltúlozhatod a dolgot, és inkább pökhendi alaknak néznek majd, semmint boldog Don Juannak.

Kedves Mérleg!

Régóta vársz a nagy Őre, mindennap abban bízol, hogy talán ma lesz a nagy találkozás. Kitartásodért a sors kegyes lesz hozzád, s valóban megajándékoz azzal, amit oly régen áhítasz. Ha lányos zavarodban nem csinálsz valami csacskaságot, számíthatsz rá, hogy ez tartós kapcsolattá alakul. Este vidáman bújsz ágyba, és még hosszú órákon át elemzed a nagy eseményt.

 

 

Kedves Skorpió!

Az elmúlt hetek eredményeit és kudarcait nem árt alaposan szemügyre vennie minden Skorpiónak. Sok esetben csak hajszálon múlt, hogy nem győztesen, hanem vesztesként távoztál a küzdőtérről. Ha az okokat higgadt fejjel elemzed, fontos következtetésekre juthatsz. Ennek hamarosan hasznát is veszed. Figyeld a rádiót.

 

 

Kedves Nyilas!

Munkádért komoly elismerésben részesülsz. Régóta vártál és számítottál valami hasonlóra, de azért igyekezz valami örömöt mutatni, különben kollégáid és főnökeid beképzelt, szerénytelen majomnak fognak tartani, akinek semmi sem elég jó. A kapott pénzből vidd el párodat egy jó étterembe. Olaszba, görögbe, vagy hogy az est fényét megadja: kínaiba. Vacsora előtt és közben ne az árakkal törődj, mert így elrontod az örömöd.

Kedves Bak!

Valaki rólad ábrándozik, de meg sem mer közelíteni. Úgy véli, hogy túl nagy ajándék lennél számára, ha egy kicsit is felé fordulna a szíved. Minthogy a közeljövőben nem remélhet jelentős anyagi jobbulást, egzisztenciájának megerősödését, nem is mer bombázni érzelmeivel. Egyéb szempontokból nem jelentéktelen ember. Ha neki nincs is szerencséje, te számíthatsz valami rendkívüli pénzmagra. Kivételesen szállj be egy szerencsejátékba!

 

Kedves Vízöntő!

Légy továbbra is nagyon óvatos! Meglehet, hogy kisebb anyagi gondjaid támadnak, s a leghalványabb elképzelésed sincs arról, hogyan oldd meg őket. Vegyél mindenesetre egy lottószelvényt, s mindjárt dobd is be. Nehogy megfeledkezz róla!

 

 

 

 

Kedves Halak!

A nap egyhangúságát ellensúlyozandó, rengeteg dolgot tehetsz. Öltözz ma divatosan, vedd magadra a nyár élénk színeit. Reggeli sietve felhörpintett kávédat helyettesítsd ínycsiklandozó falatokkal. Szokásoddal ellentétben engedj meg magadnak egy-két pajzán viccet, és ne rejtsd el mosolyodat, ha megrökönyödnek kollégáid. És ha este kedvesednek is sikerül kellemes meglepetést okozni, elmondhatod, hogy jól viseled az egyhangúságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top