Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 22. vasárnap)

Kedves Kos!

Mindent olyan szépen elterveztél, és egy váratlan rosszullét keresztülhúzza számításaidat. Hangulatod mélypontra süllyed, úgy érzed, hogy tönkretettek, összetörtek. Kicsit el is túlzod megpróbáltatásaidat, amelyeket leginkább a saját könnyelműségeddel idéztél elő. Kocsiba most ne ülj! Maradj otthon!

 

 

 

Kedves Bika!

Jó megpihenni és körülnézni abban a szűk körben, a családban, amelyben élünk, s amely óvó burokként ölel körbe minket akkor is, amikor talán rá sem szolgáltunk. Ma törleszted adósságaidat. A gyerek, az a haszontalan szerzet állatkertbe, vidámparkba menne. Csak módjával etessétek az állatokat, felelőtlenség, megárthat nekik! Még a cirkuszba is hajlandó vagy elmenni, pedig nem szenvedheted. De megígérted!

 

 

Kedves Ikrek!

Az Ikreknek különösen fejlett a beszédközpontjuk, ami nemcsak abban nyilvánul meg, hogy remekül szónokolnak, szavuk mágikus erejű, hanem abban is, hogy megállás nélkül és meggondolatlanul képesek locsogni. Sokszor olyasmi csúszik ki a szájukon, amit legszívesebben már abban a pillanatban visszaszívnának. Most is egy ilyen elhamarkodott megjegyzéssel kavarsz vihart magad körül, amit elég nehéz lesz jóvátenni.

 

 

Kedves Rák!

Még mindig szerelmi életed körül forognak gondolataid. Elég jól alakulnak a dolgok, partnered szórakoztatóbb, mint gondoltad volna. A baj csak az, hogy nem tudod megoldani azt a kettősséget, amelyben élsz. Régi kapcsolatod még működik, ha nem is olyan zökkenőmentesen, mint eddig.

 

 

Kedves Oroszlán!

Amikor az Oroszlán elégedett magával, sosem fordul befelé, törekszik arra, hogy társaságában mindenki jól érezze magát. S így van ez mindaddig, amíg bírálat nem éri, vagy nem sarkallják olyan tettekre, amelyekhez semmi kedve. Az utolsó dekádban születettek jobban teszik, ha megadóan tűrik sorsukat, ellenkező esetben meggondolatlanságra ragadtathatják magukat.

 

 

Kedves Szűz!

Ha úgy ébredsz, mintha jól elvertek volna az éjjel, ne csodálkozz. Zűrös nap állt mögötted, s ráadásul alig tudtál aludni. Kínzó fejfájás gyötör, és beszedsz egy csomó pirulát ahelyett, hogy ebéd után egy kiadós alvással vagy sétával próbálnád leküzdeni a fejgörcsöt. Nem volna meglepő, ha összevesznél valakivel a szeretteid közül, ezért légy figyelmesebb.

 

Kedves Mérleg!

Partnered feladja a leckét. Ennyi idő után vagy hajlandó vagy a frigyre, vagy kénytelenek lesztek jó barátok maradni. Ő ugyanis fél, hogy kifut az időből. Te azonban senkitől sem tűröd, még a szerelmedtől sem, hogy így kérdőre vonjon. Ráadásul ez úgy hangzott, mint valami fenyegetés. Jól gondold meg, mit válaszolsz, hiszen szavaid egész életedre kihatással lehetnek!

 

 

Kedves Skorpió!

Vidám és optimista hangulatban azt gondoltad, hogy a sors kegyes lesz hozzád, és végre rád mosolyog a szerencse. Várakozásaid eddig nem igazolódtak be, s keserű szájízzel kell tudomásul venned, hogy megint „gödörben” vagy. A sors, úgy látszik, most sem fogadott kegyeibe.

 

 

Kedves Nyilas!

Kiderül: idealizmusodban megint többet képzeltél másokról, jobbnak, segítőkészebbnek, szorgalmasabbnak hitted őket, mint amilyenek. De azért ne törj pálcát felettük. Próbáld majd a hibákat minél előbb rendbe hozni. Valószínű persze, hogy lobbanékony természeted lévén be akarsz majd olvasni. Egyet elértél, sikerült magadat kellőképpen felidegesítened.

 

Kedves Bak!

Lustálkodj! Úgyis nehéz lelket verni beléd. Csak egészen el ne aludd az eszedet, mert ma még szükséged lesz rá. Ha másért nem, hát azért, hogy elveszítsd. „Meglátni és megszeretni” szituációra számíthatsz, illetve érzelmeid felfrissítésére. Partneredben új, vonzó tulajdonságokat fedezel fel, újra hódítóvá válik a számodra. Tegyétek varázslatossá ezt a vasárnapot!

Kedves Vízöntő!

Lendületesen, örömmel dolgozol. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, amikor újabb ötleted támad. Rövid töprengés után úgy döntesz, hogy ezt is kidolgozod, hiszen csak néhány órás többletmunkát jelent, az eredmény pedig sokkal tökéletesebb lesz. A bőséges ebédet, majd a pihentető sétát vitathatatlanul megérdemled.

Kedves Halak!

Csalódott vagy. Hogy miért? Mert valaki csalódott benned, és ezt a tényt ma tudomásodra hozza. Erre te, aki az utóbbi napokban kezdtél túlságosan biztos lenni a dolgodban, természetesen csalódottan reagálsz. Faggatódzásodra, hogy mi váltotta ki csalódását, kedvesed röviden válaszol: a te megváltozott viselkedésed. Nohát! És te észre sem vetted… Tarts sürgősen önvizsgálatot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top