Horoszkóp

Nyári horoszkóp III.

A Nyilas zajos baráti társaságban, míg a Bak a múzeumok csendjében élvezheti szabad óráit. A Vízöntõ az egzotikumot, a Halak az elvonult magányt keresi majd.





Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)


Jól érezheti magát: Az lenne a legjobb, ha rokonlátogatásra indulna, vagy a régen látott ismerőseit keresné fel. De pompásan érezheti magát az idén az otthonában, nyaralójában is, ahol a szomszédokkal kerti partit, vagy közös bulikat szervezhet.

Ajánlott gyógyvizek: Cserkeszőlő, Balf, budapesti Király fürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Csak nyugodtan engedje ki a hangját, ne nyelje le a mérgét, különben az elfojtott érzelmek nemcsak a vérnyomását emelhetik, vagy felboríthatják hormonháztartása egyensúlyát, hanem még a nyaki verőerét is megvastagíthatják!

Váltson stílust: A strandon, a fürdőruha fölött ne sortot, vagy hosszú trikót, hanem sarongot – derékon megköthető, nagy, színes kendőt viseljen –, amely sejtelmessé teszi, és a férfiak fantáziáját azonnal beindítja.







Bak (XII. 22. – I. 20.)

Jól érezheti magát:
Töltheti a szabadidejét a vízparton, de csak akkor válik emlékezetessé a nyaralás, ha a programjában szerepel múzeumlátogatás, vagy a múlttal, a történelemmel kapcsolatos elfoglaltság. Különleges izgalmat tartogatnak a hegymászások, a vulkántúrák és a felvonókkal való közlekedések.

Ajánlott gyógyvizek: Igal, Tiszaföldvár, Csepeli Strandfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Vegye az irányt a természet felé. Szedjen pipacsot, amelynek piros szirma a legpompásabb a nyári megfázás, a légkondicionáló okozta betegségek, és köhögés elleni szer: 15 g pipacsszirmot forrázzon le fél liter vízzel, 20 percig áztassa, majd kétóránként egy evőkanálnyit vegyen be belőle.

Váltson stílust: Közepesen hosszú, kicsit tépett, egyenesre szárított frizura, amit otthon is könnyen elkészítheti, és ami hangsúlyozza az ön hűvös stílusát. Napszemüvege legyen klasszikus vonalú, ovális formájú és fekete, olyan, mint egy rejtőzködő hollywoodi sztáré.







Vízöntő (I. 21. – II. 19.)



Jól érezheti magát: Az egzotikus helyek keltik fel az érdeklődését, amelyektől saját magát is különlegesnek érzi. Egy kis szigeten, vagy a tenger partján is jól esne a pihenés, ha van ott valami extra szolgáltatás, például vízisí vagy ejtőernyőzés a vízbe, esetleg a hotel sármos recepciósa…

Ajánlott gyógyvizek: Bükkszék, Fertő-tó, budapesti Gellért gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Javítja a memóriáját, és könnyebben tanul, ha öt-öt másodpercig ritmikusan jobbra és balra, majd előre és hátra ingatja a fejét. Ez a gyakorlat fejleszti az intuíciót, ráadásul bárhol, bármikor elvégezhető.

Váltson stílust: Széles karimájú szalmakalap, amelyet ha levesz, minden tekintet a frizurájára irányul. Boszorkányosan göndör fürtöket kukac-csavarókkal érhet el, és provokálhat raszta fonatokkal, aszimmetrikus fazonnal, esetleg vadító színárnyalatokkal is!







Halak (II. 20. – III. 20.)


Jól érezheti magát: Nyugodt, csendes, a város zajától, a stressztől távol eső helyen. Lehet az egy lakatlan sziget, vagy nehezen megközelíthető öböl, esetleg a hegy tetején, magányosan álló házikó, amelynek ablakai az óceán végtelen vízére tekintenek.

Ajánlott gyógyvizek: Csorna, Békés, Nyíregyháza, Pesterzsébeti gyógyfürdő.

Nők Lapja életmódtipp: Vegye fel az étrendjébe az idén nyáron a magyar konyha specialitását, a piros, hegyes, csípős paprikát, ami a legtermészetesebb antibiotikum. Megvédi a fertőzésektől, az idő előtti öregedésért felelős szabad gyököket is hatástalanítja. De azért ne vigye túlzásba!

Váltson stílust: Az arcát keretező hajtincseket festesse bronzos vagy aranyos szőke árnyalatokra, és frufru helyett inkább hajráffal szorítsa hátra homlokából a hajat. A fokozatos vágás dúsabbnak mutatja a frizuráját. Viseljen minden nap olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt, amiben megtalálható a türkiz vagy a pink, esetleg a víz-zöld árnyalata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top