Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 18. péntek)

Kedves Kos!

Felszabadulhatsz végre a lelki nyomás alól. Ami eddig nem rendeződött, az várhat hétfőig. Csodákra ma már úgysem leszel képes a szakmádban vagy a pénzügyi tranzakcióban. Szívügyekben viszont annál jobban áll a szénád. Ma elkezdődhet valami – talán egy új szerelem –, és mámorítónak ígérkezik az estéd.

 

Kedves Bika!

Kedvező fordulatot vesznek az események. Amiért máskor fáradságosan meg kell küzdened, ma az öledbe hullik. Persze nagyon jól tudod, hogy a szerencse sem pottyan az öledbe, rengeteg munka áll mögötted, hiszen a kacér istennő a lustácskákkal csak ingerkedik, nem telepedik le melléjük. Bármibe kezdesz is, az istennő segítőkészen áll mögötted. Ne ijeszd el!

 

Kedves Ikrek!

Sokszor bebizonyosodott már, hogy hiába tologatod a kellemetlen teendőket, végül is csak szembe kell nézned velük. Ezt a feladatot nem bízhatod az „ikertestvéredre”, csakis te oldhatod meg. Az is igaz, hogy néha az idő sok mindent megold, és tetemes vesződségtől kímél meg. A mai probléma azonban azok közé tartozik, amelyeket nem érdemes halogatni, elvégre egykettőre túl lehetsz rajta.

Kedves Rák!

Kicsit zavarosan indul a nap. Nem tudod, hová, merre menj. Különféle vágyaid támadnak, de azt sem tudod igazán, mire irányulnak. Úgy érzed, környezeted, barátaid sem adnak elég támogatást. De hát miért is akarsz belekapaszkodni most valakibe? Arra sem árt emlékezned, hogy mostanság te is elég nehéz ember vagy, és kevés fogódzót nyújtasz azoknak, akik számítanak a segítségedre. Többen szerettek volna közelebb kerülni hozzád, de hidegen elutasító voltál.

 

Kedves Oroszlán!

A napbarnított Oroszlán jó formában van, kedves bohémságával mindenkit levesz a lábáról. Természetes eleganciával fogadod a bókokat. Szórakozottságodat is megértő mosollyal nyugtázzák. De bármily csábító és ellenállhatatlan vagy, még érhet váratlan bosszúság, ha elbízod magad. Ha túl magasan hordod az orrod, meglátod, előbb-utóbb hasra esel.

 

Kedves Szűz!

Nevetséges volna azt remélni, hogy ezzel lezárult az ügy. Nem úszod meg ennyivel! De teljesen értelmetlen ez a nagy aggodalom, hiszen eddig is minden a terv szerint sikerült. Meg kell adnod a lehetőséget a sorsnak, hogy közbeszóljon, hagyj hát néhány nyitott kérdést! Az utolsó találkozásotok óta szerelmed sok mindent másképp lát. Ha engeded, hogy végigmondja, együtt kereshettek kiutat.

Kedves Mérleg!

Tökéletes a rend, a harmónia körülötted, így nem kell aggódnod, menj el nyugodtan szabadságra. Már az is hasznos lehet, ha csak ezt az egy napot veszed ki, és meghosszabbítod a hétvégét. Ne feledd, ha nem pihened ki kellőképpen fáradalmaidat, egy idő múlva a munkád is megsínyli. Teljesítményed romlik, gyakrabban hibázol, fáradékonyabb és idegesebb leszel. Megéri?

 

Kedves Skorpió!

Újra meg újra meg kell küzdened az igazadért, s valóságos szélmalomharcot kell vívnod munkahelyeden. Az értelmetlen hadakozás elkedvetlenít, kifáraszt és szellemileg is elnyomorít. Nem te vagy az egyetlen, akinek fontos ez az ügy. Lépjen már valaki más is helyetted. Szerencsére itt a hétvége!

 

Kedves Nyilas!

A meleg elviselhetetlen, próbálj meg minél előbb meglógni a munkahelyedről, ma nem lehet, de nem is igazán érdemes dolgoznod. Ha teheted, az elkövetkezendő három napban még csak gondolatban se foglalkozz teendőiddel. Vesd bele magad a nyár örömeibe, éld ki szenvedélyeidet!

Kedves Bak!

Energiáid kifogyhatatlannak látszanak. Egy keveset a szerelembe is kellene fektetned. Párod ugyan megértő, és messzemenően tiszteli hatékony ügyintézéseidet, de nem bánná, ha rá is szánnál egy kis időt. Bármennyire tagadjuk, a romantikára napjainkban nagy szükség van. Ne hagyd, hogy az ész diktáljon. Bízz a csillagokban, a misztikus holdvilágban!

Kedves Vízöntő!

Maradj vagy menj? Ez ma a kérdés! Ha repülővel készültél útnak indulni, nincs mit tenni. Ha azonban autóval vagy vonattal akartál elmenekülni, inkább halaszd el! Nagyobb bajok ugyan nem érnének, apróbb, idegesítő bosszúságok azonban igen. Ha külföldre tartasz, s muszáj éppen ma útra kelned, gondosan ellenőrizd legalább az úti okmányaidat!

Kedves Halak!

Aránylag csöndesen telik el ez a nap, jelentős eseményt, váratlan fordulatot hiába is várnál. Így aztán módod van arra, hogy aprólékos gonddal megtervezd a hétvégédet. Az előkészületek gyakorlati részével való foglalatoskodást szívesen hárítod családtagjaidra. Elvégre a hatékonyság alapfeltétele a munka jó megszervezése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top