Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 19. szombat)

Kedves Kos!

Valósággal feszülsz az alkotóerőtől és a boldogító érzésektől. Egész lényed betölti a szerelem, amelynek minden változatát kiélvezheted, a gyengéd összesimulásoktól kezdve a legforróbb szerelmeskedésig. Ezúttal többről van szó, mint alkalmi szerelmi éhséged gyors csillapításáról. Ezért is érezheted azt, hogy ez a boldogság semmi máshoz nem hasonlítható. Mióta csak az eszedet tudod, erre vártál mindig.

Kedves Bika!

Nem is tudsz másra gondolni, mint a kedvesedre, mozdulataira, mosolyára, ruhából kibomló érett testére. Roppant vágy hevít, mintha nem volna amúgy is elég meleg. Hideg zuhannyal hűtöd magad, hogy megőrizd józan ítéletedet, gondolkodásodat. Nem kell sokáig várnod, amire vártál, bekövetkezik. Elalvás előtt azt a gondolatot forgatod a fejedben, hogy mégiscsak ügyesen van elrendezve az élet: még a jót sem lehet kiszámítani! Ha valami igazán jó, sokban eltér attól, ahogyan elképzeltük. Ez így is van rendjén.

 

Kedves Ikrek!

Szerencsés nap. Sok-sok futó kaland után végre kilátásban van egy hosszabb és mélyebb kapcsolat, pontosan olyan, amilyenre most vágysz. Kis idő elteltével túl hosszúnak és túl mélynek fogod tartani. Hiába, ilyen az Ikrek természete. Nem bírja a lelki bizonytalanságot, éppen ezért mindent nagy ívben, jó messze elkerül, ami lelki természetű.

 

Kedves Rák!

Az új ismeretségek sok viszontagsággal is járnak. Ezek a körülmények ma különösen érzékenyen érintenek. Úgy érzed, környezeted csak hátráltat. Minden jelentéktelen akadályt hajlamos vagy túlértékelni, kudarcélményként felfogni. Idegesít a napi rutin is, a szokványos életmenet. Ne feledd, mindez csak rajtad múlik. Változtass, és ne másra fogd, ha hibázol!

Kedves Oroszlán!

Magától értetődőnek tekinted az elismerést, a sikereket pedig az élet ajándékaiként könyveled el. Minden, ami jó, az jár az Oroszlánnak, így a legkisebb kényelmetlenség is feldúlja lelkedet. Hiúságodban nagyobb jelentőséget tulajdonítasz olyan apró bosszúságoknak, amelyek fölött mosolyogva, nagyvonalúan kellene átsiklanod.

 

Kedves Szűz!

Ma mindent csak elvi síkon érdemes megtervezni. Ez nem a tettek napja. Habár gyorsan és ügyesen átlátsz mindent gondolatban, képtelen vagy egy teremtő mozdulatra. Rombolásra pedig most nincs szükség. Ma kiélheted tisztaságmániádat. A család elvonul, így tiéd a terep. De nem árt az óvatosság az üveg- és porcelántárgyakkal, s az ablakpucolást sem mára találták ki neked.

Kedves Mérleg!

Jól tetted, hogy útnak indultál. Otthon ugyanis telefonon és személyesen egyaránt zaklatásnak lennél kitéve. Ez a kirándulás megóv ettől, sőt csodálatos élményeket tartogat. Figyelj minden apró részletre, hiszen a jó dolgok általában nincsenek szem előtt, rejtve maradnak, s neked kell kihámoznod őket. Hidd el, mindenképp megéri a fáradságot…

 

Kedves Skorpió!

A baljós fordulatokat jövendölő kártyalapokat valószínűleg mások keverték úgy, hogy komorrá fessék jövődet. Pedig ennek éppen az ellenkezőjére van esélyed. Fontos találkozásra, új kapcsolatokra és anyagi előnyökre nyílik kilátásod a jövő héten. Ezek nem esetlegesen, egymástól függetlenül, hanem „csőstül” érkeznek.

Kedves Nyilas!

Ugye hogy nem is olyan lehetetlen sutba dobni minden kötelezettségedet, és átadni magad az édes semmittevésnek? Azért figyelj oda partneredre, mert neki gondjai lehetnek, amelyekről nem szívesen beszél. Próbáld meggyőzni, hogy együtt találhattok megoldást a problémákra. Légy megértő és előítélet-mentes, képzeld bele magad az ő helyzetébe.

Kedves Bak!

A szánalom jó kiindulópont, de a segítség akkor igazán őszinte, ha nem alamizsnát, hanem megoldást kínálunk. Építsd fel a hozzád fordulókban az önbizalmat, azt, hogy mindenekelőtt ők tudják kihúzni magukat a bajból. Ez nem elfordulást jelent a te részedről. Ellenkezőleg! Sokkal több foglalkozást és odaadást igényel, mintha egyszer kegyet gyakorolnál.

 

Kedves Vízöntő!

Ne csodálkozz, ha fáradt vagy! Hajszoltad magad éppen eleget. Társad, partnered megértő hallgatással, hozzáfűzés nélkül fogadja egykedvű magadba zárkózásodat. Lassan azért szedd össze magad! Kedveseden kívül ebben talán egy váratlan fordulat is a segítségedre siet. Új barátokra lelhetsz, ha éppen utazol, avagy utált szomszédodról derülhet ki, hogy emberszabásúbb, mint hitted volna.

 

Kedves Halak!

Nem vetted vissza időben a fordulatszámot, most aztán fáradtan lihegsz. Sípol a lélegzeted, legalább a cigarettaadagodat csökkenthetnéd. Hogy a gyakori szédülések meg a vérnyomásod között valamiféle szoros összefüggés áll fenn, már régóta sejted. Irány a belgyógyász! Mielőbb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top