Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 01. péntek)

Kedves Kos!

Uralkodó bolygód, a Mars a Jupiter kellemes fényszögében áll. A Jupiter szabadságszerető bolygó, te is hatalmas kedvet érezhetsz magadban ahhoz, hogy itt hagyj csapot-papot, és elutazz valahova. Lassan vége a hétnek, és sok olyan ügy van még, amelyet nem tudsz befejezni. Egyelőre érd be egy hétvégi pihenővel. Talán az is elég lesz, ha pár napra sikerül elszabadulnod vidékre.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygódat, a Vénuszt másik két bolygó energetizálja. A ritka alkalmak egyike következik, az akaratod és a szerencséd kezet fogtak egymással. Talán olyan munkaajánlatot kapsz, amilyenre mindig is vágytál, és annyi fizetésért, amiről azt gondoltad, hogy becsületes munkával talán nem is lehetne megkeresni.

 

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr ma együtt áll a Nappal, a ragyogás bolygójával. Nem kevés erőfeszítésedbe kerül, hogy ezt a kapcsolatrendszert életben tartsd. Akár egy bonyolult gépezet, elég lenne egyetlen kis hiba, s az egész lelassulna, megállna. Folyton telefonálni, érdeklődni, levelezni, látogatni időnként fárasztó és idegesítő lehet. Mégsem hagyhatod abba!

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold egyedül áll, hatását így nehezen fejti ki. Szedd össze magad, hagyd meg a jó benyomást a főnökeidben. Végezd el a dolgodat, mert nincs rosszabb annál, mint amikor a munkát kell haza vinni. Úgysem állnál neki azonnal. A hét végét ajándékozd a rokonoknak, elsősorban szüleidnek, annyira örülnének annak, ha veled ebédelnének.

 

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód együtt vágtat a gyors Merkúrral. Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával töltöd, hiszen nyáron még a legszigorúbb főnök is lazít egy kicsit, az irodákban üres íróasztalok árválkodnak, s akit keresünk, az vagy szabadságon van, vagy már csak hétfőn lesz. Ezen neked sem szabad csodálkoznod! Inkább a hétvége szervezésével kellene foglalkoznod.

Kedves Szűz!

Uralkodó bolygód, a Merkúr ma vendég a Nap házában. Hiába van rendben a munkád, a hivatásod, a szerelemben gondjaid támadnak. Ez tönkretehet mindent. Képtelen leszel a munkádra koncentrálni, fennáll a veszélye annak, hogy szétszórt leszel, és ideges. Próbáld meg mérlegelni a dolgokat, ha úgy látod, hogy van még remény, kezdeményezz mielőbb egy találkozást.

 

Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz nem csak jót tanul az Uránusztól. Tényleg itt az ideje, hogy pihenj egy kicsit. Ha még egy-két napig maradnod kellene, nemcsak te, de környezeted is kikészülne. Fáradt vagy, és emiatt morgós. Igyekezz leadni a kész munkát, ne ülj rajta, mert ezzel komoly fennakadást okozhatnál.

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig hátráló mozgásban van a Nyilas jegyében. Igyekezz a gátlásosságodat, félénkségedet a háttérbe szorítani. Ha nekidurálod magad, nem lesz kétséges a siker! A „részeredmények” máris azt mutatják, hogy jó úton haladsz. Ha minden rendben megy, a következő napokban már jobban látszik, mennyit fejlődtél.

Kedves Nyilas!

Uralkodó bolygód, a Jupiter ma segítséget kap a Marstól. A közeli napok eseményei feltehetően megsokszorozták az energiáidat. Azért feleslegesen ne akard fontosságodat bizonyítani, mert ezzel esetleg nevetségessé válhatnál. Kirobbanó életerődből tartogass egy picit az esti órákra is, mert egészen banális körülmények között ismeretséget köthetsz az ellenkező nem egy vonzó képviselőjével.

Kedves Bak!

Uralkodó bolygódhoz, a Szaturnuszhoz közelít a Vénusz. Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, mondja a közmondás. Talán a hétvégi házatokban éreznéd a legjobban magad, de ha erre nincs mód, akkor a lakásodban lévő virágokkal kellene foglalkoznod. Egy a lényeg, próbálj a szó szoros értelmében kapcsolódni a földdel, hogy elemében érezhesd magad. A kertészkedés megnyugtat, közben rendezheted a gondolataidat, megtervezheted a jövő hét feladatait.

 

Kedves Vízöntő!

Uralkodó bolygód, az Uránusz nagyon szeretne már egyedül lenni. Végre közeledik a hétvége. A nyűgös feladatok lassan-lassan elfogynak, és a végtelen lehetőségeké lesz a tér. Nem ártana, ha lefixálnád a szobákat a kiszemelt turistaházban vagy panzióban, s természetesen egyeztetnél a családoddal vagy a kedveseddel is. Ha ugyanis erről megfeledkeznél, a végtelen térben is határvillongásokra kellene számítanod.

 

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód pontosan szemben áll a Vénusszal. Nagyon bátornak kell lennie annak, aki azt állítja, hogy pont ma fogsz meggazdagodni, legalább is a munkádból biztosan nem. Bár Fortuna azért kinézhet magának. Lehetőleg ne kezdj nagyobb dolgokba, a tőzsdét és a bankokat messzire kerüld el, ne írj alá adásvételi szerződést, és ne ma válts takarékjegyet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top