Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 13. szerda)

Kedves Kos!

A tegnapi gubanc mára megoldódhat, és hivatásodban ismét a napos oldalon találhatod magad. A magánéletedben is számíthatsz fontos változásra, de korántsem biztos, hogy örömöd leled a fordulatban. Félő, hogy kész helyzet elé állítanak, és ettől mindig felborzolódnak az idegeid.

 

Kedves Bika!

Bal lábbal keltél fel. Semmi sem tetszik, semmi sem jó. Ha a kedvedben járnak, felfortyansz, ha nem törődnek veled, megneheztelsz. Teljesen feleslegesen kioktatsz mindenkit. Aki csak teheti, elkerül. A kedvesedre is megorrolsz. Titkon azt várod tőle, hogy derítsen jobb kedvre, de egy pillanatra sem ismered el, hogy bosszús volnál, úgyhogy dúlsz-fúlsz magadban.

Kedves Ikrek!

Próbálj meg visszaemlékezni arra, mit álmodtál az éjszaka, mert álmod igen fontos üzenetet tartalmazhat. Megfejtéséhez nincs szükséged álmoskönyvre, elegendő, ha egy kicsit analizálod az álombeli történetet, és hamarosan magadtól is rájössz a megoldásra. Ezekben a napokban megpróbálkozhatsz a szelídebb szerencsejátékokkal, meglehetősek az esélyeid valamilyen nyereményre.

Kedves Rák!

Uralkodó bolygód, a Hold, számára kedvezőtlen jegyben áll. Na ugye! Meg kell adni a léleknek is, ami a léleké! Megtalálhatod a válaszokat a belül emésztő kérdésekre. Jöjj össze barátaiddal egy könnyedebb csevegésre! Megnyugszol. Kellemes felfedezés, hogy szerelmed nem veszi semmibe gondjaidat.

Kedves Oroszlán!

Egyelőre akadálytalanul haladhatsz utadon, nem kell megtorpanásra számítanod. Használd ki a szélcsendet, s szabadulj meg a felesleges súlyoktól. Sok apró elintéznivaló nyugtalanít, ezért ne késlekedj tovább. Délutánra ismét elrugaszkodhatsz kissé a földtől, de feledkezz meg arról, hogy Oroszlán vagy, még ha úgy érzed is néha, hogy szárnyaid nőttek.

Kedves Szűz!

Ideje volna rendet tenned magad körül. Maholnap már te sem találsz meg semmit ebben a rendetlenségben. Nem is csoda! Nem erősséged a keresett anyag kiemelése a kupacból, megszoktad a rendet. Láss neki mielőbb, hogy újra ura lehess a helyzetnek. Ha nincs még különösebb programotok mára, lepd meg szerelmed valami jó ötlettel! Ritka eset, hogy te irányítod az eseményeket.

Kedves Mérleg!

Jókedvűen ébredsz, és kitűnő hangulatod elkísér egész nap. Lehet, hogy megfertőzöd környezetedet is, s így nagyon vidáman telik el ez a szerda. Ma nem lehet kihozni a sodrodból, mindent könnyedén, a szebbik oldaláról nézel, hiszen jól tudod, minden rosszban van valami jó. S ha erről az oldalról közelíted meg a dolgokat, már nem is olyan kilátástalan a helyzet.

Kedves Skorpió!

Mindkét uralkodó bolygód, a Mars és a Plútó, kellemetlen kapcsolatban van egymással. Bár sokan sürgetnek, ne adj választ, sőt még azt se ígérd meg, hogy mikorra készülsz el a feladattal. Most végre ők vannak kiszolgáltatott helyzetben, s csak nekik fontos a mielőbbi döntés. A kockázat persze most is a tied, s már csak azért se tégy rosszat – saját magadnak.

Kedves Nyilas!

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha szem előtt tartod ezt a pofonegyszerű igazságot, akkor ma egy pillanatig sem kell idegeskedned, s nem kerülsz kínos helyzetekbe. Ha kiegyensúlyozatlan a magánéleted, most könnyen eljuthatsz arra a felismerésre, hogy hosszú távon nem érdemes, de nem is lehet a jobb meggyőződésed ellenére kompromisszumot kötni.

 

Kedves Bak!

A szellemi értékek nagyon fontosak, csak éppen az agyára mész valakinek, aki naponta ezt hallja tőled. Olyan közegben akarsz prédikálni, amely nem fogadja be. Neked is észre kell venned, hogy vannak egészen más beállítottságú emberek. Ebben az esetben a legtöbb a példamutatás. Akkor talán esélyed van arra, hogy követőkre találsz, és még elismerést is kivívhatsz magadnak.

Kedves Vízöntő!

Kedved „virágosabb” ugyan, mint volt, de még mindig nem vagy elemedben. Inkább csak úgy téblábolsz saját életedben, és alig várod… – nos a baj éppen az, hogy magad sem tudod, mit. A munkádat persze hiánytalanul elvégzed, majd gyorsan becsukod magad mögött az ajtót, és nekiindulsz, hátha a városban történik valami soha nem látottan izgalmas. Ne reménykedj! Ma a világon semmi rendkívüli nem vár, s ezzel jobb, ha megbékélsz.

Kedves Halak!

Hát mi is jöhetne egy, a tegnapihoz hasonlóan kiemelkedő nap után? Árnyékában még a legjobb is csupán közepesnek tetszik. Még sámliról ágaskodva sem érnéd fel tegnapi önmagad. Legfeljebb a vállad… de erre nincs is szükséged, sem ma, sem tegnap… és remélhetőleg holnap sem. Senkitől sem tűröd el, beleértve saját magad is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top