Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 21. csütörtök)

Kedves Kos!

A boldogság, a derű, az érzéki hevület úgy kell most neked, mint a falat kenyér. A csillagok ezúttal a kedvedben járnak, szinte valamennyi kívánságodat teljesítik. A sors összehoz valakivel, és megtörténik a csoda – fellobbanó, forró szerelem az első látásra! Jókedved határtalan. Újjászületsz sikeredben, beteljesült vágyaidban. Ma nem töprengsz azon, hogy mit hoz a holnap. A jelent élvezed önfeledten.

 

Kedves Bika!

Készülj el arra, hogy munkatársaid vagy üzletfeleid nem tiszta lapokkal játszanak. Naivitásodat könnyen felhasználhatják fondorlatos tervükhöz. Vigyázz, nehogy átverjenek! Emiatt otthon is szóváltásod lehet. Hozzátartozóid jól ismernek, és nem alaptalanul aggódnak érted. Épp elég anyagi kárt okoztál már saját magadnak és közvetve nekik is azzal, hogy gyanútlanul belesétáltál a kelepcékbe.

 

Kedves Ikrek!

Ideje már a számvetésnek így az év derekán: lajstromba veszed, mit végeztél eddig, s mit kell még mindenképpen elvégezned. Tárgyilagosan látod a hibákat, elmaradásokat, s nem értékeled túl az elért eredményeket sem. Világosan kirajzolódnak előtted az elkövetkezendő hetek, hónapok teendői. Kedveseddel is arról beszélgettek, mi vár rátok, hogy s mint tovább.

Kedves Rák!

A mai nap már jobban indul, mint az előző. Munkádban sikereid lehetnek, valami olyasmi történik, amire nem is számítottál. Alkotóerőd is a csúcson van, s valószínű, hogy a tegnap még borús dolgok ma más megvilágításba kerülnek. Ha vigyázol, kedveseddel is helyreáll a béke. Legyél most te figyelmesebb, óvatosabb és megértőbb! Hosszú távon ez is a te javadra válik, kisebb utazásra készülhetsz, de légy fölöttébb óvatos, ha kocsidat magad vezeted.

Kedves Oroszlán!

Esetleg megpróbálnak befolyásolni, és feldühítenek azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véled, csak rád tartozik. Felesleges felbosszantanod magad ezen, hiszen az Oroszlán is szívesen osztogat tanácsot másoknak, és tíz körömmel harcol igazáért. Ne vedd hát zokon, ha mások ugyanezt teszik!

Kedves Szűz!

Érzed, hogy túl sokat kérnek tőled. Inkább mondj most nemet, semmint később derüljön ki, hogy nem volt elég erőd valamihez. Dicsőséggel félreállni még mindig színvonalasabb, mint meghunyászkodva bevallani a kudarcot. Elég túlterhelt vagy mostanában e nélkül a feladat nélkül is. Családod hiányolja az esti beszélgetéseket, a közös vacsorákat. Próbálj ma törleszteni ebből valamennyit!

Kedves Mérleg!

Csodálatos, elnéző szeretetet és gyengéd megértést kívánsz másoktól. De te sohasem feded fel igazi arcodat és természetedet. Célod mindig az, hogy „megtévessz valakit”. Nem tudni, kit és miért. Másik éned a „lovagias”, sokat, tapintattal, ügyesen és gyengéden foglalkozol mások dolgaival.

 

Kedves Skorpió!

Halálfélelem keríthet hatalmába. Szorongsz és rettegsz. Két kézzel kapaszkodsz minden biztató jelbe, habzsolod a misztikus könyveket. Nincs mit tenned a végzet ellen, ezért ne is próbálkozz különféle veszélyes módszerekkel. A földöntúli erők nem sietnek a segítségedre. Óvakodj a spiritisztáktól, mert még megszabadíthatnak összes vagyonodtól.

 

Kedves Nyilas!

Idealizmusod tévutakra vihet. Könnyen elszakadhatsz a realitásoktól, vágyaidat összetéveszted a lehetőségekkel. A többiek visszajelzései, reakciói azonban kijózanítanak. Ne légy elkeseredett, ne magad hibáztasd, s ne is másokat. Ne add fel. Próbálj kevésbé nagyigényűen, kevésbé maximalista módon hozzáfogni terved megvalósításához.

 

Kedves Bak!

Élsz, mint Marci Hevesen. Számíts rá, hogy mindenfajta jutalmat, díjazást csak megtermelt haszon, felmutatott eredmény után kapsz, hozomra nem adnak. Ez azért fontos, hogy kalkulálni tudj. Viszont ami jár, azt ne engedd elmismásolni. Tartsd a tenyered!

Kedves Vízöntő!

Unalmas értekezletek, újraszerveződő és átalakuló érdekcsoportok, szócséplés és felesleges hőbörgés mindenütt. Mérhetetlenül ingerült és elkeseredetten dühödt vagy mindettől, de józanságod megóv attól, hogy valami oktalanságot cselekedj. Mindenesetre igen örülsz, hogy néhány napi haladékot kapsz, mielőtt ringbe kényszerülnél szállni.

 

Kedves Halak!

Kedvesed rosszallja szerinte feltűnő öltözködésedet, legutolsó divat szerint készült frizurádat, túl közvetlen viselkedésedet. Még a járásodban is talál kivetnivalót… Mintha féltékeny volna kissé. A mai hosszúra nyúlt, őszinte beszélgetés során azonban kiderül, hogy alapjában rosszul ítélted meg a helyzetet. Kedvesed bevallja, hogy mindezt kizárólag érted teszi… Elragadó teremtés!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top