Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 23. szombat)

Kedves Kos!

Végre szabadnak, könnyűnek érzed magad. Gondolataid szárnyalnak, kedélyed vidám, ma mindent szépnek és jónak látsz a világban. Szívügyekben is bekövetkezett az a döntő elhatározás, amely egy csapásra véget vetett a bizonytalanságodnak. Ez a nap fátylat boríthat mindarra, amit az utóbbi időkben elszenvedtél.

 

Kedves Bika!

Kergeségeddel felboríthatod családod vagy partnered hétvégi programját. Nem fognak megdicsérni érte. Abban sem lesz köszönet, ha túlmunkát vállalsz. Minduntalan megzavarhatnak a számodra alkalmatlan látogatók vagy nem várt és kellemetlen események. Bármit teszel, csak bajt csinálsz vele.

Kedves Ikrek!

Úgy habzsolod az életet, mintha utoljára tehetnéd. Magadba iszod a táj látványát, messzire ellátni, a tavon szétterül a nap bágyadt, sárga fénye. A szabadban étkezel bőségesen, és számolatlan kisfröccsel öblíted le az ételt. Az árnyék már-már megborzongat téged is, kedvesedet is. Bársonyos az este és kedvesed bőre, mikor este végre összebújtok.

Kedves Rák!

Máris jobban érzed magad. Itt a hétvége, rád fér már a pihenő. Vidám hangulatban vagy: tárgyalsz, beszélgetsz, keresed a kapcsolatokat. Menj el a barátaidhoz, mozduljatok ki egy kicsit! A sörözés közben sok mindenre fény derülhet, talán még jó tanácsokkal is szolgálhatnak neked. Azért vigyázz, ne legyél felületes, mert ezt barátaid rossz néven vennék. Ők igazán szeretnének segíteni. Este egy jó hangulatú telefonhívást kapsz. Ettől jókedvűen bújsz ágyba.

Kedves Oroszlán!

Amikor magánéleted kiegyensúlyozott és a megszokott medrében halad, mindig elbízod magad. Nem gondolsz arra, milyen sokat fáradoztál az ingatag béke megteremtésén. Űz, hajt a változatosság vágya, később pedig értetlenül hallgatod a szemrehányásokat. Ne bántsd meg a másikat önérzetében, ha nem feltétlenül muszáj! Egyszer még megelégeli.

Kedves Szűz!

Magányosságod elkeserít, s emiatt nemcsak szomorú, hanem meglehetősen magadnak való leszel. Nem szívesen öntöd ki szíved akárkinek, így környezeted értetlenül szemléli ezt az állandósult komorságot. Nem tudják elviselni, hogy ilyen vagy, és megpróbálnak bevonni a közös programokba. Ahelyett, hogy konkrét magyarázatot adnál, elegendő, ha gyengélkedésedre hivatkozol, s akkor még nem is jársz messze az igazságtól.

Kedves Mérleg!

Ha sikerült elutaznotok erre a hétvégére valahová, remekül feloldódhattok e pár nap alatt, és kis túlzással még azt is állíthatjuk, hogy kipihenitek magatokat. Persze ez nem olyan hatékony pihenés, mintha három hétre elmenekülnétek a világ zajától, de egyelőre beéred ezzel. Hamarosan úgy érzed, mintha teljesen kicseréltek volna.

 

Kedves Skorpió!

A gyűjtőszenvedély egyre erősebb benned. Ez nem baj, ha korlátok között tudod tartani, s nem veszi át életed irányítását. Ha viszont az történik, ami ma, hogy egész egyszerűen nem tudsz parancsolni magadnak, akkor jobb, ha „elvonókúrára” vonulsz, s valahogy megpróbálsz kimenekülni ebből a zsákutcából. Ha ugyanis a tárgyak átveszik az ellenőrzést feletted, elveszett ember vagy.

Kedves Nyilas!

Határozottságodtól és bátorságodtól sok minden függ ma a munkádban. Ha erőteljesen visszautasítod a téged ért támadást, kikéred magadnak az alaptalan rágalmakat, akkor rosszakaróid könnyen meghátrálnak. Ha viszont nem érzel magadban elég erőt, vagy méltóságodon alulinak tartod, hogy odaállj vitatkozni, akkor utólag könnyen elbizonytalanodsz, jól döntöttél-e. Akárhogy is: a nagy izgalomra mindenképp érdemes egyet inni.

 

Kedves Bak!

Egy kis ravaszságért nem kell a szomszédba menned. Valóban könnyebben eléred célod, ha felméred az erőhelyzetet, és az észbeli érvek mellett döntesz. Kárt nem okoz, és partnereid nem a falvédőről szálltak le. Értékelni fogják, hogy nem hódolsz be mulyán, hanem van benned élet. Az este kellemesen telik. Csatlakozz egy vidám társasághoz!

Kedves Vízöntő!

A mai nap az unottság és egykedvűség jegyében telik. Magad sem tudnál számot adni arról, hogy mit is tettél ezen a szombaton, hiszen észre sem vetted, úgy múlt el a nap. Estére vendégségbe vagy hivatalos, és ezt a meghívást nem mondhatod le. Muszáj elmenned, sőt udvariasan, fehér ember módjára kell viselkedned. Kedvesed lankadatlan szeretettel figyeli minden lépésedet, s mindig résen van, ha segítségre szorulsz.

 

Kedves Halak!

Délelőtti séta a vízparton vagy a parkban, csatangolás a gyerekekkel, esetleg a befőzési hadműveletek irányítása a konyhában. A felfordulást ugyan utálod, de könnyű pénztárcád súlyos érvként esik latba e fáradságos munkálatok elvégzése mellett. Vigasztald magad azzal, hogy munkátok gyümölcse beérik. Télre biztosan…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top