Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 24. vasárnap)

Kedves Kos!

Semmin sem kell törnöd a fejed, minden magától megoldódik, elrendeződik. Normális körülmények között ez idegesítene, mert szereted irányítani a dolgokat és a környezetedet. Ma hagyod, hogy a dolgok és szeretteid irányítsanak, s a hozzájuk való alkalmazkodás most nem elviselhetetlen. Élvezed, hogy gondoskodnak rólad. Most erre van szükséged.

 

Kedves Bika!

Hirtelen annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy ki sem látszol belőle. Ettől nem vagy túlzottan lelkes, és könnyen előfordulhat, hogy nem lesz köszönet a munkádban. Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, a csúcsforgalmat, az autózást se erőltesd. Mélyedj el gondolataidban vagy az alkotásban. Ez legalább sikerélményekkel kecsegtet.

 

Kedves Ikrek!

Ha nem várnátok vendégeket, akkor fel sem kelnél, csak olvasnál, szundikálnál egész nap. Azon töprenkedsz, hogy miért tette ezt vagy azt a főhős, hogyan lehetett volna ügyesebben megoldani egy-egy jelenetet, párbeszédet. Néhány mondatot többször is elolvasol, mert a szerző olyan gondolatokat fogalmaz meg, amelyek téged is foglalkoztattak már, de nem tudtad ilyen találóan kifejezni őket.

Kedves Rák!

Ma kissé bágyadtabb vagy, mint lenni szoktál, de ez nem baj. Jó alkalom a tegnapi beszélgetések értelmezésére. Hangulatod álmodozó, talán ábrándokat is kergetsz. Elhatározod, hogy kézbe veszed és megtervezed a jövődet. Nem bízol semmit sem a véletlenre. Ez persze nagyon szép és fontos döntés, de egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távon majd be is fogod majd tartani a fogadalmad.

Kedves Oroszlán!

Lassanként már te sem igazodsz el a saját érzelmeiden. Nem tudod eldönteni, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass-e. Az Oroszlán minduntalan belesétál saját csapdájába, és tehetetlenül vergődik, ahelyett, hogy megpróbálna kimászni belőle. Ne bízd a döntést az időre, mert könnyen előfordulhat, hogy elégedetlen leszel.

Kedves Szűz!

Ahelyett, hogy kihasználnád ezt a csodálatos nyári napot, munkával töltöd az idődet. Családod nem hajlandó szolidaritást vállalni veled, ők mindenképpen a tervezett program szerint alakítják napjukat. Talán jobb is így, hiszen az üres házban jobban tudsz koncentrálni. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan végzel a munkáddal, így pihenésre is jut idő.

Kedves Mérleg!

Nincs különösebb akadálya annak, hogy ezt a napot is pihenéssel töltsd, de furdal a lelkiismeret: hol a nagy melegre való hivatkozással, hol pedig programjaid miatt odázod el a kerti munkát. Nincs értelme még egy-két hetet várni. Így sokkal többet dolgozhatsz, mintha időben nekiláttál volna. A meleg és ez a fizikai munka elveszi kedvedet az esti programtól.

 

Kedves Skorpió!

Tartozol annyival neki, hogy gondolkodás nélkül feláldozd a pénzed és a szabadidődet is. Nagyon rá van szorulva a segítségedre, s ha te nem lennél, biztosan egyedül maradna a problémájával. Amilyen törékeny idegzetű, még valami bolondságot csinál! Ne nézd az órádat, szenteld neki a teljes napod, mert ezzel talán kibillentheted a kellemetlen helyzetből.

Kedves Nyilas!

Ne becsüld túl a saját ítélőképességed, ne hidd, hogy tévedhetetlen vagy. Ha ismerőseid vagy barátaid ma felhívják a figyelmed valamilyen tévedésedre egy fontos részletkérdésben, vagy a tiednél jobb megoldást javasolnak, akkor első reakciód ne a dühödt visszautasítás és a kioktatás legyen, hanem gondolkodj el azon, amit mondtak. Esetleg fogadd is meg.

 

Kedves Bak!

Már tegnap számíthattál a folytatásra. Akár beszélgetési témáról, akár tüzes pillantásokról van szó. Ma egy kicsit markánsabban érezheted a visszacsatolásokat, intünk azonban attól, hogy valamiféle számadást készíts. Eszedbe se jusson az adok-kapok leltár! Magadtól eszedbe nem jut, hogy érdekből cselekedj, másoknál pedig állandóan az ellenszolgáltatáson töröd a fejed. Embertársaidról is feltételezhetsz időnként önzetlenséget!

Kedves Vízöntő!

Későn, de kipihenten, jókedvűen ébredsz. Farkasétvággyal eszel, legszívesebben felfalnád, behabzsolnád az egész világot. Az életet ma megfoghatatlanul szépnek, az embereket utolérhetetlenül tökéletes teremtményeknek látod. Szeretteid, ismerőseid csak mosolyognak a bajszuk alatt hirtelen hangulatváltozásod láttán, s mindent elkövetnek, hogy felhőtlen derűd legalább estig kitartson.

 

Kedves Halak!

Sok olyan kérdéssel találhatod magad szembe, melyek elméleti megközelítése eleve kudarcra van ítélve. A bölcs mondás úgy tartja, hogy a puding próbája az evés. Miután jóllaktál, ha majd nem korog követelődzően a gyomrod, sokkal nagyobb esélyed van a probléma megoldására. Az is lehetséges, hogy egy csapásra kiderül az igazság, amikor azt mondod: elegem van…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top