Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 25. hétfő)

Kedves Kos!

Szorult helyzetbe kerülhetsz. Előmeneteledben fordulat következhet be, és nem tudod, hogy örülj neki, vagy félj tőle. Bizonyos jelekből arra következtetsz, hogy szeretnének megszabadulni tőled – ezért is helyezhetnek magasabb beosztásba vagy más területre –, biztosat persze nem tudhatsz. Arról sem, hogy partnerednek mi a szándéka veled. Ma nehezen ismered ki magad a karrieredet érintő kérdésekben és a szívügyekben.

Kedves Bika!

Újult erővel látsz munkához. Merész ötleted támad: elgondolásaidat, időbeosztásodat, kötelezettségeidet számítógépre viszed, s így mindig naprakészen tudni fogod, mit kell tenned. Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, rendszeresen be kell táplálnod a gépbe az adatokat. Sziszifuszi munka, de hamar megtérül.

Kedves Ikrek!

Ha mindig ilyen türelmes tudnál lenni, sok kellemetlenségtől kímélhetnéd meg magad. Olyan olajozottan megy minden, hogy már gyanakodni kezdesz, hátha valami nincs rendben. Ki tudja, hová lesznek ilyenkor indulataid, heves kitöréseid, amelyekkel egyetlen pillanat alatt képes vagy felforrósítani a levegőt? Kár, hogy ebből a nyugodtságból nem tudsz elraktározni valamennyit későbbre, holott nagy szükséged lenne rá a jövőben.

Kedves Rák!

Közérzeted most jó, munkatársaiddal is barátságos vagy. Úgy teszel, mintha mindennel egyetértenél, ami körülötted történik. Vigyázz, ne csapd be a többieket, hiszen ők számítanak a véleményedre, és főleg ne csapd be saját magad. Néha azon kapod magad, hogy fogalmad sincs, miről beszélnek a kollégák. Lényeglátásod kívánnivalókat hagy maga után. Szerencsére humorral és viccelődéssel sikerül a látszatot fenntartanod.

Kedves Oroszlán!

Az Oroszlán számára a pénz csak a siker egyik velejárója, ami arra való, hogy biztosítsa kényelmes életét. Megrögzötten bízol a szerencsédben, és szívesen kockáztatsz, teszel fel egy lapra mindent. Vonzódsz a veszélyes, izgalmat ígérő helyzetekhez. Ha túl nagy a kockázat, mérd fel, milyen következményekkel jár, ha Fortuna mégsem szegődik melléd.

Kedves Szűz!

Amíg a többi ember a vasárnapot használta ki pihenésre, kikapcsolódásra, addig te ezt az üdítő tevékenységet mára toltad el. Nyugodt lélekkel teheted, hiszen a munkádat elvégezted. Csupán az aggaszt, hogy partnered nem lehet veled, hiszen neki ez munkanap. Azért elég jól mulatsz majd így, egyedül is.

Kedves Mérleg!

Nem remélted, hogy a múltkori baklövésed után még felkérnek munkára, de örülsz, hogy újra bizonyíthatsz. Összpontosíts jobban, s meglátod, nem is olyan nehéz precíz munkát végezni. Partnered tudja jól, hogy ez a barátai napja, de ma este mégis szüksége lenne a te társaságodra. Ilyen különleges esetben tehetsz és tegyél is kivételt!

Kedves Skorpió!

Lehetetlent kívánsz tőle: hogy épp olyan érettséggel és tudással birkózzon meg az élettel, mint te, aki higgadtan és indulatok nélkül tudsz felülemelkedni a problémákon. Ne vedd el a kedvét a munkától, s ne tipord a sárba önbecsülését sem. Ha jobban felméred helyzetét, láthatod: a körülményekhez képest mindent megtett.

Kedves Nyilas!

Az elmúlt napok gondjai és gondolatai nem hagynak nyugodni. Keresed az okokat és az összefüggéseket, hogy mi miért történt, ki mit mondott, s te hol követtél el hibát. Lelki életed „karbantartása” mellett gondolj szeretteidre is. Csinálj velük programot. A Nyilas szülőnek is ideje felkészülnie a következő tanévre.

Kedves Bak!

Most kell vízparton üdülni, horgászni, csónakázni, vitorlázni, vízisíelni. A szörfözést még a gyengébbek is kipróbálhatják. Tüdődnek jót tesznek a hegyek, csak párás helyre ne vágyj. Ha a kettőt ötvözheted például egy gyönyörű hegyi tó közelében, el sem képzelhető nálad boldogabb ember. Akinek viszont dolgoznia kell, az hagyja ki az érzelmeket a munkájából.

Kedves Vízöntő!

Napbarnított, de mosolytalan arcok, kíméletlenül ingerült főnök, goromba megjegyzések. Röviden ennyi, ami ma a munkahelyedről elmondható. Kedved volna azonnal kilépni. Nem kell hosszasan magyarázni, hogy ez az egyetlen, amit nem szabad megtenned. Józanságodra, eszedre most van csak igazán szükség. Te is tudod, hogy könnyebb egyetlen csatát megnyerni, mint egy egész háborút.

Kedves Halak!

Újabb kritika, újabb pofon, újabb alattomos támadás? Vagy mindhárom egy napon? Szép kilátások. Csak nem kerültél a kritikus Merkúr befolyása alá? Határozd el, hogy nem leszel kezdeményező, de ha ismét alattomos gáncs ér, alaposan visszavágsz. Ez már a sokadik eset, úgy látszik, ellenségeid vérszemet kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top