Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 07. vasárnap)

Kedves Kos!

Mozgásigényed rendkívüli: ha nem futhatsz legalább két kört, tönkre van téve a napod. Ezúttal mégsem akarsz kimozdulni a lakásodból. Elfoglalnak gondolataid, feloldódsz az alkotómunkában. Nem kívánkozol emberek közé, szívesebben hódolsz a hobbidnak, olvasgatsz vagy tanulsz. Ösztönösen is szükségét érzed az ilyen csöndes, elmélyült napoknak. Ezekből merítesz erőt. Talán hamarosan hasznát is veszed annak, hogy kellően kipárnáztad az idegeidet.

Kedves Bika!

A kellemetlen, fárasztó házimunkák ma már csak ideig-óráig halaszthatók. Fél óra múltán már az eredmény is látszik: akkora a felfordulás, mint még soha. A zűrzavar tetőfokán beállítanak a nagyszülők, megvendégelni sincs őket mivel. Azt állítják, előre jelezték jövetelüket. Valóban, kiment a fejedből.

Kedves Ikrek!

Figyelem! Az Ikrekben ugrásszerűen nő a szerelemre való hajlandóság. Nem mintha ez veszélyes volna rájuk nézve, de azért semmiképpen sem árt, ha nem éri őket felkészületlenül az az érzés, amely még így is letaglózó erejű lesz. Védekezésnek nincs értelme, úgyis teljesen hatástalan lenne.

Kedves Rák!

Sportolj, mozogj minél többet! Ez nemcsak egészségednek használ, hanem lelkiállapotodnak is. Ép testben ép lélek! Nemhiába találták ki a régi görögök a szép test kultuszát. Nézz a tükörbe! Ugye van javítanivaló elég? Ne legyints, a súlyfelesleg és a petyhüdtség kitartó munkával még helyrejöhet. Önbizalmad is megsokszorozódik, ha kitartóan edzel.

Kedves Oroszlán!

Bármivel töltöd a napot, agyadban zakatolnak az elmúlt hét eseményei, szellemi teljesítőképességedet határtalannak érzed. Egy hosszabb-rövidebb erdei séta vagy kirándulás a hegyekben segíthet rendezni gondolataidat, mederbe terelni csapongó képzeleted. Megszabadulsz nyomasztó terheidtől is, ha hajlandó vagy észrevenni, hogy még nyílnak a völgyben a kerti virágok…

Kedves Szűz!

Most már szükséged van egy kis lelki felfrissülésre. A nyári szünidőben teljesen kiéheztél egy kulturális programra. Sajnos a színházak még nem fogadnak, de egy ma megnyíló kiállítás talán kitöltheti az űrt. Teljesen a látottak-hallottak hatása alá kerülsz, így szívesen behúzódsz a szobádba, hogy feldolgozhasd az élményeket.

Kedves Mérleg!

Unod már, hogy a hétvége mindig ugyanúgy telik. Családi körben, déli ebéddel, s egy kényszeredett beszélgetés után irány haza. Elhatározod, hogy változtatsz ezen, de legalábbis ez a vasárnap rendhagyó lesz. Sportolással vagy kirándulással telik a nap, és alig eszel valamit, akkor is csak gyümölcsöt. És csodák csodája, sokkal jobban érzed magad, mint máskor.

Kedves Skorpió!

Szinte szétfeszít a mérhetetlen vágy, hogy nekiláss végre valami értelmes dolognak. A feladat adott, de ehhez nemigen fűlik a fogad, ugyanakkor máshoz igen nagy vágyat érzel. Tartsd be a sorrendet, s a kötelezővel kezdd. Meglátod, hogy most már nem is tűnik olyan unalmasnak az, ami eddig annyira elriasztott.

Kedves Nyilas!

Ma fontos felismerésekre és talán elhatározásokra jutsz a téged mostanában annyira foglalkoztató kérdésekben. Radikális döntések lehetőségét mérlegeled. Előtte vess számot azzal, hogy döntésed keresztülvitele nem fog simán menni. Nemcsak másokkal, de elsősorban önmagaddal kell megküzdened.

Kedves Bak!

Nem baj, ha megdöbbentő, csak mindenképpen újszerű legyen, amivel foglalkozni kezdesz. Szellemi kibontakozásodnak ne vessen gátat, hogy ezzel még senki sem foglalkozott. Olyan új rádöbbenések vannak a világban, amelyek megfejtéséhez mindenfajta kísérletezést és elgondolást be kell vetni. Igyekezz!

Kedves Vízöntő!

Kedvesed boldog is, meg aggódik is, örül sikerednek, de fél, hogy túl sokat vállalsz. Tervezgetős együttléteteket egyetlen esemény zavarja meg: csaknem elfelejtettétek, hogy ma egy komoly családi ünnepre vagytok hivatalosak. Mondani sem kell, hogy a legelegánsabb nyakkendő pont most tűnik el a föld színéről, illetve a legszebb szoknyán ilyenkor döglik be a cipzár. Mégis sikerül időre megérkeznetek, utána pedig az eseménytől feldobódva boldogan találtok egymásra.

Kedves Halak!

Tartsd fenn a fejedet, domborítsd előre a mellkasodat, így tekints szét a világban magad körül. Helyzeted szilárd, megingathatatlan. Ebben talán még sosem voltál olyan biztos, mint most. Kedvesed ragaszkodó szeretettel vesz körül, a munkahelyeden egyszerűen nem tudnak meglenni nélküled. Pótolhatatlan vagy. Felemelő érzés, nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top