Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 10. szerda)

Kedves Kos!

Ma olyan elhatározásokra juthatsz, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy változtass az életeden vagy a magatartásodon. A felismerés, hogy lépést kell váltanod, ha nem akarsz lemaradni a szakmai fejlődésben, keserves. Őszintén újra kell hozzá értékelned önmagad. Csak így tekintheted át a saját helyzetedet, így mozdulhatsz el arról a pontról, ahol megrekedtél. Ha nem akarod, hogy az élet lépjen át rajtad, kénytelen vagy saját jószántadból szaporázni lépteidet. Vége az egy helyben topogásnak. Kapcsolj rá, és ugorj egy nagyot előre.

Kedves Bika!

Mind világosabban látod elképzelésed buktatóit is. Számtalanszor körüljárod a kérdéskört, de nem jutsz semmire. Már-már eldöntöd, hogy feladod: ragyogó terv, de képzelgésen alapul, mint az örökmozgó. Amikor már csaknem a papírkosárba veted az egész paksamétát, rátéved a szemed egy számoszlopra. Az alapszámításban egy nagyságrendet tévedtél… Akkor hát mégis megvalósítható?

Kedves Ikrek!

Dúl a szerelem, olyannyira, hogy a heves érzelemkitörések megviselik egészségedet. Valójában egy teniszedzőbe kellene beleszeretned, aki azzal is törődne, hogy vigyázzon testi állapotodra. Ilyen csak a regényekben fordul elő, ezért inkább szólj a gyerekeidnek, hogy ne felejtsenek el iskolába menni.

Kedves Rák!

Nagyon szereted a nagy társaságot, ám nem árt néha, ha kissé visszafogod magad. Mindenütt ott szeretnél lenni, de ez nem lehetséges. Vigyázz, ne merülj el felesleges dolgokban, felszínes kapcsolatokban. Ígéreteiddel is légy takarékosabb! Tudjuk, hogy nehéz a kísértésnek ellenállni, de ha nem tartod be a szavad, hiteled veszítheted.

Kedves Oroszlán!

Észreveszed, hogy a hátad mögött mesterkednek, s igyekeznek keresztülhúzni számításaidat. Mielőtt támadsz, készülj fel a harcra. Derítsd ki, pontosan kikkel szemben kell megvédened magad, s akkor azt is tudni fogod, milyen harcmodort válassz. Lehet, hogy nem lesz ínyedre, de sose feledd, mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni. Ellenfeleid sem válogatnak az eszközökben.

Kedves Szűz!

Elhatározod, hogy szabadidődet valami hasznos dologgal, például tanulással fogod kitölteni. Legyen az nyelvtanulás, vagy egy másik számítógépes program elsajátítása – nyitott vagy minden újra. Mivel saját elhatározásodból és nem kényszerből vállalod a nebuló szerepét, sokkal könnyebben tanulsz, és közben rádöbbensz: mindig is imádtál iskolába járni.

Kedves Mérleg!

Legalább olyan szépen megtervezted ezt a napot, amilyen gondosan keresztülhúzzák számításaidat. Szinte semmit sem tudsz kivitelezni abból, ami a tervek között szerepelt. Idegesítő apróságokkal zaklatnak, értelmetlen feladatokkal bíznak meg. Estére teljesen kiborulsz attól, hogy így kitoltak veled. Nem csoda, ha nem lesz kedved a társasági élethez, de ezt mondd meg annak, akit érint, különben még magadra haragítod.

Kedves Skorpió!

Kiderült, hogy fél gőzzel nem tudod mozgásba hozni a gépezetet, az ímmel-ámmal végzett munka nem sok gyümölcsöt terem. Ha mindehhez hozzáteszed még az egyre jobban romló körülményeket is, könnyen beláthatod, hogy ez így nem mehet tovább. Ha komolyan veszed a dolgot, és minden erődet megfeszítve dolgozol, megtarthatod az eddig elért eredményeket. Ha nem, nagyot buksz, s nem is egyedül.

Kedves Nyilas!

Könnyen meglehet, hogy a napod teljesen másképp alakul, mint ahogy tegnap elképzelted vagy ahogy ma reggel tervezted. Csendes, talán kicsit unalmas napra számítottál, s ezzel szemben sok szál, esemény fut össze a kezedben. Ennek megfelelően kollégák, ismerősök, barátok adják egymásnak a kilincset, állandóan szólnak a telefonok, különböző helyekre hívnak. Párod részéről is teljesen más fogadtatásra és reakcióra számíts, mint amit elvártál volna tőle.

Kedves Bak!

Ne alacsonyodj le egy fülemüleper szintjéig! Ha nagyon elmérgesedni látszik a helyzet, bízd ügyvédedre a megoldást. Hosszú pereskedéssel többet vesztesz, mint amennyit nyersz, és még idegesítenéd is magad. Kudarcok, csalódások, kellemetlenségek érnek, ha nem zárod le azonnal a vitát. Mások életébe se avatkozz bele! Ma jobb, ha mindenki maga dönt sorsáról.

Kedves Vízöntő!

Kutyaharapást szőrével – javasolják a tegnapi buli többi résztvevői. Ne fogadd meg a tanácsukat! Hiszen most is émelyeg a gyomrod, fáj a fejed, szúr a szíved, úgy érzed magad, mint egy kivert kutya. Feltűnés nélkül távozz munkahelyedről, s mielőbb bújj ágyba! A holnapi nap biztosan jobb lesz a mainál.

Kedves Halak!

Teremtő ég! Mi történt veled? Kutyafuttában búcsúzol kedvesedtől, és máris fejvesztetten menekülsz a halkombinátba. Szinte forr a víz, amerre utad visz… Hajt a vágy, hogy még azon melegében ismertesd forradalmian új javaslatodat, amelyet életbe vágóan fontosnak ítél a gazdaság további működésének szempontjából. Holnap talán már késő… lehet, hogy már ma is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top