Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 15. hétfő)

Kedves Kos!

Mostanában nem kímélted magad, mindent „bedobtál” az érvényesülésed érdekében, és hoztad is a legjobb formádat. Elismerésed, sikereid igazolnak, de nincs kizárva, hogy egészséged látja kárát a megerőltető hajtásnak. Lehet, hogy pendlizni fogsz a téged ünneplők és az orvosod között? Közben a családod vagy a partnered is tartogat egy kis meglepetést. Nem fogsz unatkozni, ettől ma nem kell félned. Csak győzd energiával!

Kedves Bika!

Nem vagy sértődékeny alkat, de megsérteni csak egyszer lehet, azt soha többé nem feleded. Nem is tudod elképzelni, mivel szolgáltál rá a képtelen vádakra, és alig bírod megállni, hogy ne tegyél vagy mondj olyat, amit végül is megbánnál. Dúlsz-fúlsz haragodban, alig vagy képes befelé nyelni a sok indulatot. Tereld másfelé a gondolataidat!

Kedves Ikrek!

Munkába menet apró kellemetlenséged támad, de még ez sem tudja elrontani a kedved. Sajnos a legtöbben nem olyan vidámak, mint te, és ebből arra következtetsz, hogy ez az ország tele van kedvetlen, savanyú emberekkel. Valószínűleg nem jársz messze az igazságtól, de jó volna, ha ez akkor is eszedbe jutna, amikor neked nincs kedved mosolyogni.

Kedves Rák!

Az utálatos hétfő is tud néha szép és kellemes lenni, ilyen ez a mostani is. Minden jobban megy, mint vártad, a munkába is hamar belerázódtál. Új dolgokat fedezel fel magad körül, minden kis apróságnak képes vagy örülni. Jó volna, ha mindig ilyen hangulatban lehetnél. Könnyed, játékos kedved a többiekre is átragad, így jó hangulatban és gyorsan telik a nap.

Kedves Oroszlán!

Dolgos nap vár rád, de ha nem aprózod el magad, jó szervezéssel a végére érhetsz az erre a napra tervezett teendőknek. Ha veszed a fáradságot, és a környezetedben lévő embereket is kitünteted figyelmeddel, megláthatod, hogy akad köztük a tiszteletedre és elismerésedre méltó személy, aki legalább olyan becsvágyó, mint az Oroszlán, de tehetség is lakozik benne. Segítségedre is lehet.

Kedves Szűz!

Ez a nap tele van szépséggel, költőiséggel. Ne is gondolj ma hétköznapi, prózai dolgokra, teljék ez a nap az idill jegyében! Ehhez természetesen partneredre is szükséged lesz. Járj a kedvében azzal, hogy ma minden kívánságát teljesíted. Ne állj meg félúton, valóban teljesítsd minden kívánságát!

Kedves Mérleg!

Nem gondolod végig, hogy milyen következményekkel járhat, csak hirtelen megragadod az első lehetőséget, s utólag már bánhatod! Próbáld meg átvészelni ezt a napot anélkül, hogy komolyabb döntéseket hoznál, vagy bármilyen nagyobb horderejű ügybe keverednél.

Kedves Skorpió!

Volt egy kis zűrzavar, ribillió, móka és kacagás. Úgy látszik, folytatjátok ezt a hagyományt, s így ünneplitek az ősz beköszöntét. Engedjétek el magatokat, élvezzétek a ritka alkalmat, hogy felelőtlenül bolondozhattok. Ugyanakkor vigyázzatok, senkit se sértsetek meg féktelen jókedvetekben.

Kedves Nyilas!

Minden munkával, vállalkozással kapcsolatos anyagi természetű megállapodás megkötésére rendkívül szerencsés nap. Ma minden korábbinál előnyösebb feltételeket tudsz elérni, kiharcolni, s ráadásul anélkül, hogy erőszakosan viselkednél. Elég, ha csak biztos a fellépésed, és megnyerően érvelsz.

Kedves Bak!

Ma minden „csak úgy látszik”. Ezeknek a látszatoknak nem kell felülnöd. A jó és rossz nem szélsőségesen jó és rossz csupán. Képes vagy elragadtatni magad. Sose csodáld, inkább kövesd, amit mások képesek megvalósítani. A külföldi katalógusok neked éppúgy rendelkezésedre állnak. Nem vágyálom bármit is elérned! Új, általad szabadalmaztatott terméket is piacra dobhatsz.

Kedves Vízöntő!

Három bolygó is kellemes sugárral támogatja a Napodat, a Mars, a Merkúr és a Vénusz is. Ma minden sikerül neked, amibe csak belevágsz. Sikeres vagy a munkában, sikeres a szerelemben. Most vegyél lottószelvényt. Emlékezetes nap, mindig emlékezni fogsz rá. Szavakba foglalni csak egy költő tudná.

Kedves Halak!

Ez a hétfő nem hoz szerencsét. Jobb lenne a hétfő helyett még egy vasárnapot tartani, de ezt most nem teheted. Le kell nyelned, amit a sors konyháján főztek neked. Vigasztalódj, hiszen a menü csupán egyetlen fogásból állt. Feketeleves… Csukd be a szemed, fogd be az orrod, és ess túl rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top