Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 19. péntek)

Kedves Kos!

Feladatodat kiválóan oldod meg, s jutalmad sem marad el. Ma különösen nagy élvezetet találsz számtalan ötleted megvalósításában. Új frizuráddal elégedett vagy, a vásárlásokban is kedvedet leled: nagy felfedezéseket teszel az üzletek árukészletében. Családod vagy partnered talán nem nézik majd jó szemmel költekezési „tébolyod”, de most ez sem zavar különösebben. Igazad van. Te is lehetsz néha könnyelmű.

Kedves Bika!

Elképzeléseid, ötleteid olyan átütőek, hogy rést ütnek még a régi-új bürokrácia vaskos falán is. Talán a papírmunka is elkészül egyszer, elvégre a hivatalok sem packázhatnak akármeddig. Pompás kedved kerekedik. Kedvesed először nem is érti hangulatod hirtelen változását. Feledhetetlen éjszakát töltötök együtt.

Kedves Ikrek!

Úgy érzed, mindig kevesebbet kapsz a vártnál, és ami még ennél is elkeserítőbb: annyit sem kapsz, amennyit megérdemelnél. Mivel hajlamos vagy a túlzásokra, mielőtt hangosan kezdenéd követelni a jussod, vedd a fáradságot, és vizsgáld meg tárgyilagosan, valóban történt-e veled igazságtalanság. Ennyit igazán megér az, hogy nyugodt szívvel és bátran állj ki az igazadért. Az egész hétvége a rendelkezésedre áll.

Kedves Rák!

Úgy érzed, mélyponton vagy. Talán éppen ez az élmény adja meg a kellő lökést az újrakezdéshez. Rossz kedélyed és idegállapotod azonban meggondolatlanságokra késztethet. Veszélyhelyzetekbe is sodorhat mostani figyelmetlenséged, te azonban örökös, fáradhatatlan újrakezdő vagy.

Kedves Oroszlán!

Ismét a bőség zavarában szenvedsz, s egész nap az esti programon jár a fejed. Pedig jobban tennéd, ha inkább tévét néznél, vagy elvonulnál egy jó könyvvel, mert remek esélyeid vannak arra, hogy megint alaposan összekuszáld magad körül a szálakat. Persze az Oroszlán nagy élvezettel teszi mindezt, csak éppen a következményekkel nem számol soha, pedig megbánhatja tettét.

Kedves Szűz!

Elkeseredésedben most semmi sem úgy sül el, ahogy igazán szeretnéd. Sokkal több munkával, utánajárással tudod csak ugyanazt az eredményt produkálni, amelyet környezeted megszokott tőled. Mivel nem szeretnéd, hogy főnököd bizalma megrendüljön benned, ezért vállalod ezt a fárasztó bizonyítást. Estére jártányi erőd sem marad.

Kedves Mérleg!

Ha délelőtt még viharfelhők gyülekeznek a szerelem kék egén, délutánra már verőfényes napsütésre számíthatsz. Sajnos ez a szó szoros értelmében nem mondható el. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy bőrig ázol hazafelé. Ezt a kellemetlenséget az esti program teljesen feledteti, csak a következmény, az influenza emlékeztet majd rá. Igyál lefekvés előtt egy forró teát, kapj be néhány C-vitamint, s reggelre sokkal jobban érzed majd magad.

Kedves Skorpió!

Ha megérzed azt, hogy ő mit szeretne, biztosan kellemes péntek estének néztek elébe. Nem kell feltétlenül valamilyen komoly időtöltésre gondolnod, egy hangulatos étteremben elköltött vacsora kiváló alkalmat nyújt a beszélgetésre, az intim pillanatokra. S ha még egy csokor virággal is a kedvében jársz, jóváteheted eddig elkövetett hibáidat.

Kedves Nyilas!

Vigyázz a nyelveddel, mert bajba kerülhetsz, ha túl sokat beszélsz, illetve ha túl korán és nem a megfelelő embernek szólsz az életedben küszöbönálló, de még nem biztos változásokról. Nyilas férfiak legyenek figyelmesek a párjukkal, vegyenek neki virágot vagy valamilyen ajándékot, hogy kiengeszteljék. Te tudod, hogy miért, biztos van oka.

Kedves Bak!

Figyelmesen hallgasd meg az ajánlatokat, köztük van az is, amire szükséged van. A postád közé keveredett cetli is meghatározó lehet. Az, hogy tanulsz, tovább képzed magad, nagyon dicséretes, de ezzel az indokkal ne bújj ki a teljesítendő feladatok alól. Neked már eredményeket is fel kellene mutatnod, vezéregyéniséggé kell kinőnöd magad.

Kedves Vízöntő!

A derűnek általában nincs kézzelfogható oka. Ebben az értelemben ma joggal állítható rólad, hogy oktalan vagy, hiszen mindenen nevetsz, mindennek észreveszed a fonákját is, s így nem csoda, hogy mindenkit megnevettetsz. Mindenkivel könnyen teremtesz kapcsolatot az ellenkező neműek köréből, de viselkedésed pajtáskodó, mintegy jelezvén: hol az a határ, ameddig el akarsz menni!

Kedves Halak!

Aprólékos gonddal, mindenre kiterjedő figyelemmel készíted elő hétvégédet. A gyakorlati dolgokban megszokott felületességed vagy inkább érdektelenséged az ellenkező végletbe csap át. Még olyan kérdésekre is időt pazarolsz, amelyek kimenetele úgysem látható előre, minden szőrszálat négyfelé hasítasz. Kár a fáradságért! A véletlent úgysem zárhatod ki életedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top