Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 23. kedd)

Kedves Kos!

Továbbra is erős vagy, maximálisan terhelhető, és nem térsz ki a konfliktusok elől. A Hold és a Mars hatására kerülsz ebbe az erős pozícióba. Alkalmas a nap kellemetlen beszélgetések lefolytatására, amelyeket már régen el kellett volna intézned. Most végre megvan hozzá a bátorságod. Sikeresen kezeled a számodra terhes témákat. Az estéd kitűnően sikerül.

Kedves Bika!

Akár akarod, akár nem: stresszben vagy, sok a tennivalód, sokat követelnek ma tőled. Azokra is vonatkozik ez, akiknek nincs munkájuk. Ebben az esetben a gyerekek, a háztartás, a mosnivaló az, ami hajtja őket. Délelőtt még elég jól megy a dolog, hála a Mars jótékony befolyásának. Utána viszont szorongást fogsz érezni. Este jóleső érzéssel gondolhatsz arra, hogy egész nap kitartottál.

Kedves Ikrek!

Az egész délelőttöt egy koncentrált energia jellemzi. Csúcsformában vagy. 13 óra felé viszont nincs szerencséd azzal, amihez nyúlsz, hibákat csinálsz. Oszd be ennek megfelelően a napot! Este kicsit frusztrált leszel, de ezt ne vedd túl komolyan, csak szeszélyről van szó, elmúlik.

 

Kedves Rák!

A Hold kapcsolatba lép a Marssal, majd a Jupiterrel. A délelőtti órákban minden olajozottan megy. Később aztán, amikor a Jupiter már megharagszik, te is elégedetlen leszel. A végén te szenvedsz a legtöbbet a feszült hangulattól, noha te vagy érte a felelős.

Kedves Oroszlán!

Bár a Mars délelőtt támogat, 14 óra után teljesen elveszíted a bátorságod és lendületed. A Jupiter visszafelé mozgása a Bakban bizonyos mértékig „illúzióromboló” hatású. Egy kisebb álmod elúszik. Egy szituáció nehezebbnek bizonyul, mint képzelted. Kezdesz kételkedni magadban.

Kedves Szűz!

A mai bolygóállások élénkítőleg hatnak rád, energiával telítenek. Most nagyon harmonikus energiákról van szó, így nemcsak a munkában, de privát életedben is sikeres leszel. Előzékenyen és kedvesen bánsz tárgyalópartnereiddel. Este rendkívül türelmetlen vagy, semmi sem elég gyors neked, ezáltal mind magadat, mind másokat szükségtelenül idegesíted.

Kedves Mérleg!

Különösen délelőtt érzed jól magad. Annyi erőd van, hogy tíznek is elég lenne. 13 órától hajlamossá válsz a türelmetlenségre. Tudatosan fékezd magad! Más esetben könnyen követhetsz el hibát elhamarkodottságodban. Hajlasz rá, hogy túl sokat követelj másoktól. Mai tempód mellett senki sem tudja felvenni veled a versenyt. Egyébként pár óra alatt többet végzel, mint máskor két nap alatt. Szép este vár rád.

Kedves Skorpió!

A délelőtti órák jól telnek. A Mars hatására törekvő és meglepően jól terhelhető vagy a tegnapihoz viszonyítva. Mindenesetre ez 13 óra felé véget ér. Ezután a Jupiter kellemetlen kapcsolata stresszt és feszültségeket okoz késő estig. A többiekkel nem vagy éppen barátságos. Kár! Talán sikerül figyelmeztetésem által kedvesnek maradnod. Próbáld meg!

Kedves Nyilas!

Már kora reggel jól érzed magad. Jó erőben vagy, és szexi. Mások is látják rajtad, mennyire csúcson vagy. Amennyire aktív vagy délelőtt, 13 óra után egy csapásra kifáradsz, a Jupiter egyre inkább keresztbe tesz neked. Minél meggondoltabban és aprólékosabban dolgozol, annál jobb lesz a végén.

Kedves Bak!

Ha ma megembereled magad, jó benyomást tehetsz, felfigyelnek rád, jó véleményt alakíthatsz ki magadról. Fontos, hogy tényleg mindent beleadj. Aki másokat támogat, végső soron önmagát támogatja. Tégy jót, és veled is jót fognak tenni! Este egész környezetedet picit ingerültté teheted.

Kedves Vízöntő!

Nagyon szórakoztat, ha kipróbálhatsz valamit. Mindig sok ötleted van, ha kockázattal jár, az sem zavar, sőt! Lelkes vagy, ha új projektek adódnak, ha valamiről meg vagy győződve. A legrosszabb, ami történhet, hogy minden rutinszerűen történik, mert ez untat.

Kedves Halak!

Legjobban annak örülnél, ha valaki a dolgot helyetted a kezébe venné, vagy kézen fogva vezetne. Tudat alatt támogatásra vársz. Ez így nem sikerülhet. Ha arra vársz, hogy mások intézkedjenek helyetted, hoppon maradsz. Szedd össze magad, ha nehezedre is esik. Értékeld, ha mások meg akarnak tanítani valamire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top