Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 08. szerda)

Kedves Kos!

Délutánig a Hold nem hat rád. Ezt a bizonyos szünetet az Uránusz fogja uralni. Ezen a napon mindkét kezed a bal kezed lesz, nem fogod tudni, hogyan nyúlj bizonyos dolgokhoz, és emiatt egyre idegesebb leszel, vigyázz, a végén nehogy valamit tönkretegyél. Az este sokkal jobb lesz, legalábbis ami a hangulatodat illeti.

Kedves Bika!

A Hold késő délutánig nem hat rád. Az Uránusz viszont irányítja a napodat. Nehézkessé tesz téged, leginkább akkor, ha alkalmazott vagy, de ha vállalkozásod van, vagy éppen háziasszonyi teendőidet végzed, akkor is érezni fogod, hogy még a rutinfeladatok is komplikáltabbá válnak. Magánéletedben viszont sikeres vagy, ha teheted, végy ki szabadságot.

Kedves Ikrek!

Képtelen vagy koncentrálni ezen a napon. A Hold nem hat rád csak 18 óra után, így erőtlenné válsz, és az Uránusz hatása érvényes rád, ezért ne csodálkozz azon, ha hibákat követsz el. Minél kevesebb kötelezettséget vállalsz, annál jobban jársz. Este a Mars és a Hold kellemetlen kapcsolatban lesz, heves vitákra számíts, ha emberek közé mégy.

Kedves Rák!

A Hold nem kapott szerepet ma az életedben, nincs jelen. Ezért érzed úgy, hogy nem motivál semmi, és nincs erőd sem. Estére fog problémát okozni, hogy milyen keveset végeztél ma, talán segít, ha tudod, hogy nem is lett volna értelme, uralkodó bolygód segítsége nélkül mit sem ért volna ez a nap.

Kedves Oroszlán!

Nyugodtan lehetsz lusta, a Holdtól ma te sem kapsz energiát. Miden Oroszlán szülött lazít ma egy kicsit, megkockáztatva, hogy mások megszólják őket. Ne engedd, hogy azt híreszteljék rólad, hogy kerülöd a munkát és a felelősséget. Akár van kedved, akár nincs, tegyél ez ellen. Az este kellemes lesz.

Kedves Szűz!

Ez eléggé energikus napnak látszik. A Hold az esti órákig nem tud hatni rád, addig az Uránusz irányít téged, nyugtalanság uralja a napodat, idegesebb leszel, kényszeríted magad a teljesítményre, és képes leszel akár a saját lábadban is megbotlani. Tudatosan lassíts. Az este már sokkal vidámabb lesz.

Kedves Mérleg!

A legjobban tennéd, ha szabadságot vennél ki, vagy legalább egy fél szabad napot. Fáradt vagy, túlfeszített, és semmiségekre is „ugrasz”. Ha van időd, és nyomás nélkül végezheted a napi teendőidet, akkor nincs semmi baj, élvezd a napot ennek megfelelően. Az este aztán meglepően vidáman telik, de csak 18 óra után.

Kedves Skorpió!

A Vénusz és a Szaturnusz a szerelemben és a pénzügyi dolgokban is hatással van rád, figyelj erre alaposan. A Hold ma szabadságot vett ki, átengedte az Uránusznak az irányítást, ne várj sokat ettől a naptól. Ha egyáltalán valami jól sikerül, csak azért lesz, mert nagyon ráhajtottál, ám ennek az ára magas lesz.

Kedves Nyilas!

Hagyj magadnak időt, és ne kezdj új dolgokba. A Hold estig nem tud segíteni neked, főleg abban nem, hogy a régi dolgokat fel tudd dolgozni. Ebben a hátráló mozgású Merkúr lesz segítségedre. Váratlanul olyan információkra bukkansz, amelyeket régóta keresel. A másokkal való összedolgozás ma sokat hozhat a konyhára.

Kedves Bak!

Ma semmi esetre se dönts fontos dolgokban, és ne is kezdj bele új feladatokba. A Hold ma estig nem tud neked segíteni, így jobb, ha azokra a dolgokra figyelsz, amelyek alapvetően szükségesek. Másoktól se várj különösebb támogatást. Késedelmekre, halasztásokra és félreértésekre kerülhet sor. Igyekezz lazább lenni.

Kedves Vízöntő!

A Hold csak este lép a Vízöntő jegyébe. Ez a szünet most egy kicsit kikészíthet téged. Abszolút elfáradtál, minél kevesebb dolgot intézel ma, annál jobb. Legjobb lenne, ha a sportot és a fizikailag fárasztó munkákat is elkerülnéd. Most nincs erőd, ezáltal másoknak sem tudsz segíteni.

Kedves Halak!

Ma borul az a bizonyos… A Hold nem hat rád, ezt sajnos érezni fogod. Semmi sem működik úgy, ahogy kell, fáradt és kedvetlen vagy. Az Uránusz viszont nagyon is hat rád, ha valami nem azonnal sikerül, különösen ideges leszel, és másokkal szemben igazságtalan. Igyekezz ez ellen tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top