Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 09. csütörtök)

Kedves Kos!

Talán ez lesz a legjobb napja a feszült hetednek. Mindenesetre nem fog semmi az öledbe hullani. A Hold és a Merkúr kellemesen kapcsolódnak. Az esélyed abban áll, hogy jól átgondolt döntéseket tudsz hozni, amelyekre kellő időt is tudsz fordítani. Az elhamarkodott döntéseket nem támogatják most a csillagok.

Kedves Bika!

A Hold időközben a Vízöntő jegyébe érkezett, kapcsolódik a hátráló Merkúrral. Ez nálad úgy csapódik majd le, hogy talán nem látod át jól a dolgokat, de a részletekben zseni vagy. Igyekezz az aprólékos munkákat elvégezni ma, az olyan munkákat, amelyekre máskor nem volt időd.

Kedves Ikrek!

A Hold már a Vízöntő jegyében áll, és kapcsolatba lépett uralkodó bolygóddal, a Merkúrral. Gondold át még egyszer, sokkal kritikusabban a célokat, amiket kitűztél magad elé. A projekteket, amelyek hosszabb időn át húzódnának, szintén vizsgáld meg. Néhány jó ötlet jut ma eszedbe, ezenkívül hirtelen minden összejön a munkád területén.

Kedves Rák!

Végre megjön a kedved, egész nap nevetsz, ezért ez egy szép nap lesz. A Hold a Vízöntőben kapcsolódik a Merkúrhoz, aki inkább hátrál, mint egy valódi rák, ez most az életedben különböző akadályokat okozhatna, de mindez számodra komikussá válik, és csak nevetni tudsz rajta.

Kedves Oroszlán!

Erőd teljes teljében, fantáziadúsan töltheted a napot. A Hold a Vízöntő jegyéből erre inspirál. Bizalmat és rugalmasságot hoz az életedbe. A hátráló mozgásban lévő Merkúr kedvező lépést tesz a Hold felé, ezért ma eredményesen tárgyalhatsz mindenkivel, főnököddel, alkalmazottaddal, ha esetleg a munkával problémád van, megtalálod a szavakat, hallgatni fognak rád.

Kedves Szűz!

A Hold és a Merkúr kapcsolatban lesznek, a Hold a Vízöntő jegyében áll, és rajtad kívül mások is vidámak lesznek. Veled együtt jól érzik magukat a kollégáid is, szívesen csevegnek veled, de a szomszédod is szeretne átjönni hozzád egy kávéra. A hátrafelé mozgó Merkúr erősen hat rád, feltűnően szívesen beszélgetsz majd a régi jó időkről.

Kedves Mérleg!

A Hold a neked kedves Vízöntő jegyében áll, és a Merkúrral kapcsolódik, bár a Merkúr éppen hátrál a Mérlegben. Nagyszerű hangulatot varázsol neked ez a bolygóállás, de nem tesz vakmerővé. A Merkúr fékez téged egy kicsit, ami ebben az esetben egyáltalán nem árt. Munkádban is felhasználhatod ezeket az erőket.

Kedves Skorpió!

A Hold továbblépett a Vízöntő jegyébe. Szórakoztatóbb és lazább leszel, mint az előző időszakban. A Hold kapcsolatba lépett a Merkúrral, jól szórakoztat majd téged. Ha nehéz munkáid és határidőid vannak, tudd, hogy a sikered a részletekben rejlik. Logikáddal közelíts a dolgokhoz.

Kedves Nyilas!

Bár nagyon kíváncsi természettel áldott meg az ég, ma még se kezdj túl sok dologba. A Hold a Vízöntőbe most jó kommunikációról gondoskodik, és sok újdonságot hoz az életedbe. Legszívesebben mindennek a közepén állnál. Az izgágaság dekoncentrált viselkedéshez vezethet. Szükséges, hogy a fontos dolgokra összpontosíts, és fogd vissza magad.

Kedves Bak!

A Hold a Vízöntőben áll. Ezzel a bolygóállással kapkodóvá válhatsz. Mindenféle változásokkal összeütközik, melyek gyorsak, és spontán történek. Ha csak makacs vagy, akkor még több lesz a problémád. A Nap és a Merkúr a Mérlegben áll, ezzel sikerül a diplomáciai képességedet fejleszteni.

Kedves Vízöntő!

Nagyon fontos nap lesz ez. A Hold már a Vízöntő jegyében áll. A tegnappal ellentétben ma nagyszerűen érzed magad. A Mars támadja a Holdat, mások utadban állnak, talán nyomást is szeretnének gyakorolni rád. Nem hagyod, hogy mások írják elő neked, mit tegyél, ezáltal sok konfrontációra kell számítanod.

Kedves Halak!

A Hold a Vízöntő jegyében jót tesz a hangulatodnak. Másrészt viszont erőt von el tőled, hiszen a 12. napházadon vonul át. Bár kiváló hangulatban vagy, sajnos nem haladsz semmit előre. Könnyen el lehet terelni a figyelmedet, és elveszted a fonalat, már csak azért is, mert a Merkúr még mindig hátrafelé mozog.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top