Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 14. kedd)

Kedves Kos!

Telihold van a Kos jegyében, ettől rengeteg energiát kapsz. Ha akarod, ha nem, te vagy a nap központja. Ragyogj nyugodtan, de hangyányit azért fogd vissza magad, eszedbe ne jusson, hogy ma egy jövőt meghatározó döntést hozz. A Nap és a Neptun sajnos megduplázzák képzelőerődet. Szívesen látod a dolgokat úgy, ahogy a legjobban sikerülhetnek, emellett nem látod a realitást.

Kedves Bika!

Telihold van a titkok házában. Elsősorban idegeníteni fog téged, rejtett félelmeket hoz, egy kisebb káoszt és az áttekintés hiányát okozza ez nálad. A Neptun is kapcsolatba lép a Nappal, az értelmedet is zavarja ez a bolygóállás. Ne hozz ma komoly döntéseket, és a fontos beszélgetéseket inkább mondd le.

Kedves Ikrek!

Akár hiszed, akár nem, a mai telihold intenzívebbé teszi majd a baráti kapcsolataidat. Lehet, hogy ezt még nem érzed ma, de a következő napokban biztosan. A barátságaid elmélyülnek, ha több időt fordítasz rájuk. A mai nap még szunnyadó idegességben telik, bár jó hangulatban vagy, de nem igazán tudod, mihez kezdj.

Kedves Rák!

Telihold van! Bár ez csak este látszik, de te már érezheted élénkítő hatását egész nap, nyugtalan leszel, és ideges. Már apró változások, működési hibák is kihozhatnak a sodrodból. Egy séta, egy könnyű ebéd, a kávé és a kóla mellőzése segíthet az idegességedet csökkenteni, elmulasztani azonban nem tudja, ezt valahogy át kell vészelned. Este a vacsora mellé jót tesz majd egy deci vörösbor, a Neptun segíteni fog a lazításban.

Kedves Oroszlán!

Egy gyönyörű nap! A telihold a 9. napházadban áll, ez nagyon erős energiát ad neked. Épp ideje, hogy belekezdj abba a dologba, amelynek a sikeréről már meg vagy győződve, és nem akarsz tovább várni. A csapdája ennek a napnak a türelmetlenséged, a Neptun siettet, arra csábít, hogy hibákat kövess el.

Kedves Szűz!

A telihold ma kissé kaotikussá varázsolja a napodat. Semmi sincs a helyén, semmi sem folyik a normális mederben. Ha jó hangulatban vagy, akkor ezt viccesnek fogod találni, de ha figyelmedet valamire összpontosítanod kell, nem fogod örömödet találni ezekben az energiákban. A Neptun az érzékelésedet megzavarhatja, a kedvenc ételed sem fog ízleni.

Kedves Mérleg!

Bár a telihold csak éjszaka teljesedik ki, számodra mégis az egész nap ennek a hatása alatt lesz. Mintha felhúztak volna, úgy fogsz viselkedni, mint egy gyermek, aki a karácsonyi ajándékokra vár. A mai energiákra szükséged van. A telihold egy aranyhidat rak a lábaid elé.

Kedves Skorpió!

Bár a telihold a Kos jegyében csak az esti órákban lesz pontos, de egész nap érezhető. Enyhén ideges vagy, de nagyon motivált. A legnagyobb problémád, hogy mivel kezdd a napot a munkában. A Hold által latensen hibákra hajlamos vagy, mert az egyes munkákra túl kevés időt fordítasz, másrészt viszont a telihold jó kedélyt és szórakozást is hoz.

Kedves Nyilas!

A Hold még mindig a Kos jegyében áll. Késő este telihold lesz, amely téged vidám hangulatban talál. Már a kora reggeli órákban érzed, hogy ez egy különleges nap lesz, izgatottan ver a szíved, láthatod, hogy ez a világ tele van csodákkal. Apróságoknak is tudsz örülni, egy játékos gyermeknek, az égen úszó felhőknek és másnak.

Kedves Bak!

Telihold hangulata száll a levegőben. Bár ez csak az esti órákban lesz pontos, de az izgalom a reggeli órákban is érezhető. Vigyázz hát magadra. A sok sietségben elveszítheted a kulcsaidat, a retikülödet, esetleg nem találod az autódat, és minél jobban hajtod magad, annál rosszabb. A teljes zavarhoz a Neptun vezet téged. A nagyon fontos megbeszéléseket halaszd holnapra.

Kedves Vízöntő!

Igaz, hogy csak este lesz pontos a telihold, de rád már reggel is hat. Mindenben kapkodóvá válsz, és nem kell feltétlenül komolyan venni azt sem, amit esetleg hallasz. Mindenesetre sok kreatív energia van a térben, amelyet használhatsz. A másokkal való beszélgetésből fontos dolgokat tudhatsz meg, és príma ötleteket kaphatsz. A Neptun a Vízöntőben felerősíti az intuíciódat, ma nyugodtan követheted a megérzéseidet.

Kedves Halak!

Ez a nap tele van érzelmekkel. Bár este lesz telihold, de egész nap zavarja a légkört. Fantáziád magas fordulatszámon pörög. Veszélyes ma anyagi dolgokkal foglalkoznod, ma nincs ehhez affinitásod, nem látod tisztán a helyzetet. A Neptun az intuíciódat magas szintre emeli. Este mindenképpen nézd meg a teliholdat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top