Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 30. csütörtök)

Kedves Kos!

Szerencsére Kos vagy, tüzes jegyben születtél, hogy a világot élénkebbé tedd. Természeted segít, hogy a Skorpió negatív hatásának ellenállj, de gyakran fogsz másokkal találkozni, akik savanyú, deprimált arccal járnak-kelnek. Ne engedd tőlük megfertőzni magad! Bízz az öröm erejében, amely bőségesen lakik a Kosok szívében.

Kedves Bika!

A Hold a Skorpióban ajtót és ablakot nyit a másvilágra, ezen a napon olyan közel vagy őseidhez, mint máskor soha. Ma erőt kapsz tőlük, a múltból, és ez gazdagítja életedet a jelenben. Csodálatos, erős nap a mai. Mindennel kibékít, és boldog emberré tesz.

Kedves Ikrek!

Sötét oldaladat el is fojthatod, mosolyoghatsz tovább, mintha semmi sem történne. Mosolyod egy idő után kényszeredetté válik, nem jön szívből. Mesterkéltnek hatsz, és az emberek visszahúzódnak előled. Remélem, nem veszed rossz néven, ha bizonygatom: sötétebb oldalad életedet gazdagabbá teszi. Jobban fogod érezni magad, ha nem zárkózol el előle.

Kedves Rák!

Ha szerencséd van, nem ma kell a legnehezebb dolgokat elintézned, mert a Hold a Skorpió jegyében egész nap szünetet tart. Akinek most dolgoznia kell, olyan érzése van, mintha ólmot kellene hurcolnia kezén-lábán. Ha van rá időd, foglalkozz inkább a múltaddal. A Hold szünete a Skorpió jegyében megnyitja a régmúltat számodra.

Kedves Oroszlán!

Akár fogadhatsz is magaddal rá: valaki ma keresztbe tesz neked, kritizál, megbánt, sért. Gondold meg: a forgatókönyv ehhez az égben íródott. Nézz az árnyékod arcába. Hogy mennyire könnyedén sikerül a magasabb szándékot emögött felismerned, oda vezet, hogy a napot nagyobb nehézség nélkül átvészeled.

Kedves Szűz!

Ott folytatod, ahol tegnap abbahagytad. A Nap, a Mars és a Hold adja hozzá az erőt. Fellépésed jó benyomást kelt, hihető vagy. Ez minden munkádban láthatóvá válik. Főnököd is biztosan csodálkozik azon, hogy munkatársa ma milyen határozott és jókedvű. Ez jó pontokat jelent!

Kedves Mérleg!

A Neptunusz és a Merkúr lép ma kapcsolatba. Mindkét bolygóhoz szoros és jó kötődésed van ma. Kreatív vagy, fantáziadús, a problémákat egyszerre új szemszögből nézed. A Neptunusz gazdagítja gondolkodásodat, új, merész ötleteket ad, amelyek esetleg pénzt is hozhatnak a házhoz. Ma mindenesetre ne zárj le üzleti megállapodásokat, és ne írj alá semmit, ami vásárlással kapcsolatos.

Kedves Skorpió!

A Neptunusz és a Merkúr kapcsolatba lép. Ez csalóka hatást tesz rád: azt hiszed, mindent jól csinálsz, és ott akarod folytatni, ahol tegnap abbahagytad. Nem fog menni. Figyelmen kívül hagysz valamit, esetleg becsap valaki. A Neptunusznak jó hatásai is vannak, privát kapcsolataidban szerencsés vagy, valaki szívedhez ér.

Kedves Nyilas!

Ma a Merkúr és a Neptunusz segít neked. Kapcsolatuk még több sokoldalúságot varázsol elő belőled. Jó formában vagy, nagyszerű ötleteid vannak, sok fantáziával és erőbedobással dolgozol. Mivel a Hold szünetel, és a te jegyedbe fog belépni, fizikailag jobb, ha kíméled magad. Inkább szellemi vonalon légy aktív, ma ez jobban fekszik neked.

Kedves Bak!

A Hold már kora reggeltől szünetelteti hatását, csak éjfél felé lép a Nyilas jegyébe. Ez rád sem hat serkentőleg. Nem tudsz a tőled megszokott tempóban haladni, tespedésre vagy kárhoztatva. Ha megteheted, vegyél ki szabadnapot. A Merkúr és a Neptunusz kedvező kapcsolatba lépnek, ez megduplázza fantáziádat, és érzékennyé tesz saját tested igényei iránt. Jó nap alkotó feladatok elvégzésére, vagy látogatásra egy wellnessgyógyfürdőben.

Kedves Vízöntő!

A Hold hosszú szünetet tart. Kora reggeltől majdnem éjfélig nem jön tőle energia. Ezt magad is érzed, nem is bírod a nagyobb erőfeszítéseket. A Merkúr, az egyetlen bolygó a Vénusz mellett, amely kedvező állású számodra, a Neptunusszal lép kapcsolatba. Ragyogó ötleteid vannak, de csak akkor, ha nem fulladsz a mindennapi rutinba. Oszd be napodat ennek megfelelően!

Kedves Halak!

Nem akar semmi sem sikerülni, jobb is, ha nem erőlteted. A Hold szünetel, és jobban teszed, ha mindennapi teendőidre szorítkozol. Ötleteid is vannak, amelyeknek utána kellene nézned. Megvalósításukkal jobb, ha vársz még holnapig. Ne bosszankodj, ha nem akarnak menni a dolgok, másoknak sem megy jobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top