Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 14. péntek)

Kedves Kos!

Arra vágysz, hogy könnyíts a lelkeden, hogy elmondd, ami a szívedet nyomja. A Hold az Ikrek jegyében, ezzel 3. házadban áll. Mivel a Nap a Skorpió jegyében jár, bizonyosan vannak olyan mondanivalóid is, amelyek nem feltétlenül kényelmesek és egyszerűek. Mégis, ki vele! Utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Kedves Bika!

A Hold továbbvándorolt az Ikrek jegyébe, megnyitja ajkaidat. Kontaktust, beszélgetéseket keresel. Nem esik nehezedre problémákat és nehézségeket megbeszélni. Ma érzékenyen ügyelsz arra, hogy azt kapod-e, ami jár neked. Téged is azon mérnek le, hogy megadod-e azt, ami másoknak jár.

Kedves Ikrek!

Most már saját jegyedben jár a Hold, és ez lággyá, szeretetre méltóvá tesz téged. Melankóliát is ébreszt benned, mert a Nap a Skorpió jegyében áll. Nyugodtan megengedhetsz magadnak némi komolyságot is, ettől csak gazdagodik az életed.

 

Kedves Rák!

Még telve vagy a tegnapi telihold energiáival, de a Hold már az Ikrek jegyében áll, így nemigen hagyatkozhatsz már rá. Rendkívül érzékeny vagy. Légy tehát figyelemmel arra, hogy épp kivel van dolgod, akkor minden találkozót, beszélgetést eredményesnek és változatosnak fogsz találni.

Kedves Oroszlán!

Ma már fellélegezhetsz. Amikor felébredsz, érezni fogod, akár egy betegség után: a Hold a barátságos Ikrek jegyébe lépett, örömöt és könnyedséget ébreszt. Az örömtől nem ugrasz mindjárt a levegőbe, ahhoz a többi bolygó túl negatívan áll, apróbb örömökre azonban futja.

 

Kedves Szűz!

Ma minden tökéletesedésed körül forog. A Hold horoszkópod legmagasabb pontján áll, onnan sugároz. Szedd össze minden bátorságodat, és tedd azt, amit már régóta tervezel, és ami több hírnevet, esetleg több pénzt és minden esetben több kielégülést hoz. Majdnem elfelejtettem: a Vénusz is kedvező pozícióban van mától számodra. Szerelmi téren is előreléphetsz.

Kedves Mérleg!

A Hold belépett a rokon Ikrek jegyébe, és eláraszt pozitív sugárzásával. Más égitestekkel nem lép kapcsolatba, így nyugodtan koncentrálhatsz napi teendőid elvégzésére. Nem vonják el figyelmedet sem pozitív, sem negatív értelemben. Fontos: ma magadra tudod vonni a figyelmet, jól fejezed ki magad, és meggyőző érveket vonultatsz fel.

Kedves Skorpió!

A Hold ma az Ikrek jegyében áll, és nem kapcsolódik egyik bolygóhoz sem. Ez jól jön neked, hogy nyugodtan feldolgozhasd mindazt, amivel az elmúlt napokban elmaradtál. Egyébként nagyon kommunikatív leszel, nehéz helyzetekben is megtalálod a megfelelő hangot, és jó fejezed ki érzéseidet.

Kedves Nyilas!

A Hold ma szemben álló jegyedben, az Ikrek jegyében mozog. Nyugodtan fordítsd figyelmedet arra, amit fontosnak tartasz. Amire figyelned kell: barátságos legyél, ez ma fontosabb, mint máskor. Foglalkozz a többiek problémáival, beszélj velük, sok probléma így szinte magától megoldódik.

Kedves Bak!

A Holddal az Ikrek jegyében ma egész más szelek fújnak. Mindenkinek eszébe jut valami, de senki sem fejez be semmit. Hamar fel tudnak bosszantani, és problémát jelent elvégezni a munkádat. Összpontosíts kevés dologra, a többit hagyd figyelmen kívül. Időre van szükséged, hogy kikapcsolódj. Ami sok, az sok!

Kedves Vízöntő!

A Hold az Ikrek jegyében az alkudozások, tárgyalások mesterévé tesz ma téged. Ma olcsóbban tudsz beszerezni és drágábban eladni. Nagy beszerzéseket terveztél? Intézd el ma, ez a legalkalmasabb pillanat.

Kedves Halak!

A Hold ma az Ikrek jegyében áll, és nem kapcsolódik más égitestekhez. Ma minden papírmunkát elintézhetsz, ami az utóbbi hetekben felhalmozódott. Bankügyeid és kisebb tárgyalások is zöld utat kapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top